Fotbal liga a III-a

Gabriel Radu e noul antrenor al Jiului

Corvinul începe seria meciurilor din Cupele europene, Deva se retrage din Liga 3, Lupeniul joacă în faza zonală a Cupei României în timp ce speră să primească loc în al treilea eșalon. Haideți să vedem și  ce se mai întâmplă la Jiul, deocamdată singura echipă din județ rămasă în liga a treia.

Prima noutate este că vara aceasta și-a schimbat antrenorul. Formația petroșăneană va relua pregătirea cu o bancă tehnică formată din Gabriel Radu principal și Damian Militaru secund. Cei doi au mai colaborat în sezonul trecut timp de trei etape (rundele 5 – 7), după ce Radu l-a înlocuit pe Boroncoi, ulterior fiind și el schimbat cu Enășescu.

Cu siguranță vor fi multe noutăți în privința lotului, practic tuturor jucătorilor expirându-le înțelegerile cu clubul. Cei care au plecat deja sunt Torkos, Ciubotariu, Geangălă, Gaspar, Velici, Batchabi, Peia, Pocioian, Noel, Assi. Nu mai face parte din conducere fostul manager al echipei Marius Tuță. Sunt în negocieri pentru noi contracte June, Pătlăgică, Pencea, Remus Sandu. O situație aparte o au Lovas, Fage și Iftimie, aceștia depinzând de admiterile la facultate pentru a vedea dacă vor continua sau nu la Jiul. „Suntem în tratative cu mai mulți jucători care își doresc să vină la noi. Antrenorii vor decide în privința aceasta, de cine au nevoie la echipă. Pot să confirm că purtăm discuții, printre alții, cu Leo Mureșan (n. red: portarul de 20 de ani de la Unirea Sântana, fost la Jiul acum doi ani). Începem un proiect nou și ne dorim să avem continuitate, până acum jucătorii cam veneau și plecau”, ne-a spus Erika Preda, directorul clubului petroșănean.

Reunirea lotului este programată pentru luni, 15 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *