Fotbal Liga 2

Toate gândurile Corvinului sunt la semifinala de Cupă

S-au aliniat astrele fotbalului în zodie bună pentru Hunedoara. Mai cu hulitul sistem al grupelor din Cupă, mai cu ne-dreptul de promovare din campionat (și implicit cu focalizarea atenției pe competiția numărul 2), nu în ultimul rând cu valoarea și munca jucătorilor și a tehnicienilor, cu investiții din partea conducătorilor orașului și a județului, Corvinul a ajuns în semifinalele Cupei României. Și-a egalat astfel cea mai bună performanță, datând tocmai din ’84, având o șansă reală de a juca finala din 15 mai, de la Sibiu.

Haideți să recapitulăm parcursul de până acum din Cupă, pentru că merită: 4 – 1 cu Jiul la Petroșani (în turul 3), 4 – 2 cu Miercurea Ciuc (turul 4), 2 – 0 cu Chindia Târgoviște, 1 – 0 cu Sepsi Sf. Gheorghe (deținătoarea trofeului), 6 – 0 cu Progresul Pecica (cele trei partide din grupă) și 4 – 0 cu CFR Cluj (în sferturi).

Cu gândul la meciul de miercuri cu FC Voluntari, Corvinul și-a menajat practic toți titularii sâmbătă la Miercurea Ciuc. Cei care au dus greul în actualul sezon au evoluat cel mult o repriză sau chiar mai puțin, iar Lefter nu a fost trecut nici măcar pe foaia de joc. Adversara sa din semifinală nu și-a permis acest lux, pentru că amenințarea cu retrogradarea din Superligă este cât se poate de serioasă, astfel că a folosit cea mai bună garnitură posibilă în egalul cu Oțelul.

Acestea sunt datele la zi din cele două tabere, rămâne să vedem ce va fi în confruntarea directă de pe „Michael Klein” .

Liga 2 play-off, etapa 4, sâmbătă, 13 aprilie:

FK Miercurea Ciuc – Corvinul Hunedoara 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Jebari (30), Jelena (72 penalty) – Bradu (27)
Corvinul (antrenor Florin Maxim): Blaga – I. Pop, Ad. Nicolae, Manolache (46 Iacob), S. Ion – Chindriș, Bradu (46 Hrezdac) – Mitran, Hergheligiu (60 Neacșa), Câmpan (60 Pîrvulescu) – Coman (46 Lupu)

SuperLiga play-out, etapa 4, sâmbătă, 13 aprilie:

FC Voluntari – Oțelul Galați 1 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Dumiter (20) Lameira (90+4)

Voluntari (antrenor Florin Pîrvu): Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc (Carnat), Raţă, Crepulja, Aliji (81 Turda) – Dumiter (65 Merloi), Nemec (81 Cascini), Andrei (81 R. Popescu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *