Fotbal Liga 2

FUTSAL. Una caldă și alta rece pentru echipele din Deva

Etapa a treia din campionatul pri­mei ligi de fotbal în sală a fost una a contrastelor. Derby-ul etapei, consu­mat la Deva, a adus față în față for­ma­țiile United Galați- campioana en-titre și CSM Deva-deținătoarea Cu­pei României.

Ploaie de cartonașe galbene și roșii
Partida s-a încheiat nedecis, adică la egalitate 4-4, cu emoții pentru echipa deveană care a reușit să egaleze situa­ția de pe tabelă pe finalul întâlnirii, în minutul 37. Să mai notăm că arbitrii au arătat la această întâlnire 11 cartonașe galbene și două roșii, câte unul de fiecare parte, Denis Ramić de la gazde (min.35), respectiv Daniel Araujo (min.28). Au marcat în acest joc: Denis Ramić (minutele 23 și 34), Simić (min.28), Fl. Matei (min.37) / respectiv Dudău (minutele 1și 29), Crișan (min.20), Cojocaru (min.25).
CSM Deva: Roberto Voin – Denis Ramić, Milos Simić, Sergiu Gavrilă, Richardinho Cámara Sobral, Andrei Dinicuță, Denis Boldor, Gabriel Budai, Darius Nastai, Florin Matei, Cristian Matei, Adrian Sandu, Andrei Strugariu, Sávio Valadares, ultimul revenit la echipă după o perioadă lungă de refacere.

Au luat bătaie de bătaie
Cea de a doua echipă din municipiul reședință de județ , ACS West Deva, a jucat în deplasare  înregistrând o în­frân­gere neașteptată, la o diferență destul de mare pentru un joc de futsal. Devenii de la West au jucat în de­pla­sare la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, formație care s-a impus net cu 14-2 (la pauză 7-1). Au marcat: Bende Bence (min.3), Mathis Mátyás (minutele 4 și 16), Gall Attila (min.6), Istvan Demeter (minutele 18 și 38), Mánya Szabolcs (min.19), Kusztos Szabolcs (minutele 25și 34), Csog Janos (minutele 27și 38), Ferenc Czintos (minutele 35, 38 și 39), pentru deveni golurile fiind înscrise de Liviu Herci (min.11) și Arthur Galfi (min.39). Ca urmare a acestor rezultate, CSM Deva ocupă locul trei în clasament, cu un total de 7 puncte, după Sepsi SIC Sf. Gheorghe și CFR 1933 Timișoara, ambele cu câte 9 puncte fiecare. ACS West Deva se situează pe locul șase, cu 3 puncte

.       ACS West Deva activează în cadrul unui “Proiect cofinanțat de Primăria și Consiliul local al municipiului Deva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *