Victorii la scor pentru Corvinul și Jiul în amicalele de miercuri 1
Fotbal Liga 2 Fotbal liga a III-a Fotbal liga a IV-a

Victorii la scor pentru Corvinul și Jiul în amicalele de miercuri

Seria jocurilor de pregătire pentru formațiile hunedorene a continuat la mijlocul săptămânii (miercuri, 26 iulie), cu două amicale în compania unor adversari din ligi inferioare. Cronologic, a fost mai întâi

Frontiera Curtici – Corvinul Hunedoara 0 – 12

Golurile au fost marcate de Lupu – trei, Coman, Hergheligiu și Neacșa câte două, Lică, Hrezdac și Iacob câte unul.

Florin Maxim a început în formula Blaga – Lupușor, Nicolar, Manolache, S. Ion – Hergheligiu, Bradu, Chindriș, Antonov, Pîrvulescu – Coman, pe parcurs intrând și ceilalți componenți ai lotului (Roman, Lefter – Iacob, I. Pop, Velisar, Lică, Pocioian, Mitran, Predică, Hrezdac, Lupu, Neacșa)

Mai târziu cu o jumătate de oră a început

Jiul Petroșani – CSC Sântămăria Orlea 8 – 0

Autorii golurilor au fost June și Iorgulescu câte două, Istrate, Dănăilă, Fage și Marincat (junior aflat în probe) câte unul.

Flavius Boroncoi a ales un prim 11 cu M. Popescu – Jurcuț, Stancu, Paliu, Lovas – Pencea, Gaspar – June, Dănăilă, Geangălă – Istrate. Desigur, au fost folosiți și ceilalți jucători din lotul petroșănean. De notat că antrenorul Jiului a schimbat în echipa de start trei jucători față de meciul câștigat vinerea trecută cu Deva (2 – 1): M. Popescu, Gaspar și Istrate în locul lui Marcu, Ciubotariu și Velici.

Și sfârșitul acestei săptămâni propune un program interesant de amicale. Vineri, 28 iulie, ora 19: Gloria Geoagiu – CSO Soda Ocna Mureș; sâmbătă, 29 iulie, ora 10.30: Dacia Orăștie – Aurul Brad; ora 11: Corvinul – ACS Mediaș și CSM Deva – UTA U-19.

Pentru Corvinul este ultima repetiție înainte de startul oficial în campionat, care va fi duminică, 6 august, de la ora 12. Pe „Michael Klein” vine Ceahlăul Piatra Neamț, o (altă) nou promovată, pentru meciul din prima etapă a ligii a doua.

Până atunci miercuri, 2 august, de la ora 17.30, se joacă două partide contând pentru turul 1 din Cupa României faza națională: Retezatul Hațeg – Jiul Petroșani și Gloria Geoagiu – Aurul Brad.

foto: CSM Jiul Petroșani https://www.facebook.com/profile.php?id=100085808740530 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *