Noutățile Corvinului la o săptămână după reunirea lotului 1
Fotbal Liga 2

Noutățile Corvinului la o săptămână după reunirea lotului

După cum se știe, campionatul ligii secunde începe în 5 august, cu trei săptămâni mai devreme decât cel din eșalon trei. În consecință, Florin Maxim – care și-a prelungit contractul cu clubul până în 2025 – a sunat adunarea Corvinului pe 22 iunie. Au fost prezenți la reunirea lotului 18 jucători: Lefter, Blaga (portari), Iacob, Elton, Neacşa, Pop, Lupuşor, Lică, S. Ion, Curtean, Chindriş, Bradu, Pârvulescu, Hergheligiu, Pocioian, Mitran, Lupu, Coman.

De la reunire a lipsit motivat portarul Roman, alte absențe fiind cele ale lui Garutti (aparține de Mioveni și așteaptă decizia clubului argeșean în ceea ce îl privește), Mercioiu (întors la UTA după ce i-a expirat împrumutul), Vlad și Mar (ambii și-au reziliat contractele, primul fiind dorit de Unirea Alba). După numai o zi, Alexandru Curtean (foto) și-a anunțat retragerea din activitate, meciul său de adio fiind amicalul de sâmbătă cu UTA.

Noii veniți – cel puțin până la ora actuală – sunt Viorel Lică (fundaș central, 28 de ani, venit de la Politehnica Iași) și Sebastian Ion (mijlocaș stânga, 19 ani, întors după împrumutul la Retezatul Hațeg). Ulterior au mai fost transferați Antoniu Manolache (stoper sau mijlocaș central, 23 de ani, de la Petrolul, sezonul trecut împrumutat la Gloria Bistrița) și David Ciurel (mijlocaș, 18 ani, împrumutat de la Ripensia). Au fost vehiculate prin presă și numele lui Erico da Silva (fratele lui Elton) de la UTA și Flavius Bulboacă, un atacant de 18 ani de la Viitorul Arad, dar deocamdată nu e nimic parafat oficial.

Iată și programul jocurilor de pregătire din această vară:

1 iulie (ora 18.30): Corvinul – UTA

5 iulie: Corvinul – CSC Dumbrăvița

9 iulie: Corvinul – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

13 iulie: se caută adversar

14 – 25 iulie: cantonament la Curtea de Argeș, cu patru amicale

16 iulie: Viitorul Pandurii Târgu Jiu sau ACS Muscelul Câmpulung Elite – Corvinul

19 iulie: FC Argeș – Corvinul

22 iulie: CS Mioveni – Corvinul

25 iulie: Unirea Bascov – Corvinul

29 iulie: Corvinul – se caută adversar

(sursa foto: https://www.facebook.com/fccorvinul1921/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *