O medalie pentru LPS Cetate Deva  la București 1
Atletism

O medalie pentru LPS Cetate Deva  la București

           Stadionul  din Complexul National Lia Manoliu din Capitală a găzduit la finalul săptămânii trecute întrecerile etapei finale din cadrul Campionatului Național pentru Copiii de la categoriile 1 și 2.

            A fost o prezență redusă din partea sportivilor din județul Hunedoara dar  este o surpriză plăcută clasarea pe podiumul de premeire a unei atlete din Deva.

            Maria Alexia Saraol, elevă la LPS Cetate deva, pregătită de prof. Nicolae Alexe  a cucerit o medalie de bronz în proba de săritura în lungime cu o bună performanță, ea având o săritură măsurată la 4.82m. În aceeași probă Ana Maria  Agrigoroaie ( CSS Hunedoara) s-a clasat pe locul VI iar la nivelul cvategoriei copile 2 ,, Karina Patricia Rotar (LPS Cetate Deva ) s-a clasat pe locul X.

            La finalul acestei săptămâni este programată pe același stadion din Capitală întrecerile celei de a 68- ediții a  Campionatelor Internationale de atletism ale Romaniei “Iolanda Balas Soter”  la care vor fi prezenți  și sportivi legitimați la cluburile din județul Hunedoara. Succes!

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *