CSM Deva a înregistrat prima  victorie în play-off 1
Fotbal liga a III-a

 CSM Deva a înregistrat prima  victorie în play-off

            A început play-off-ul din Liga 3 de fotbal iar  CSM Deva, a jucat, în prima etapă, pe teren propriu, cu formația aflată pe locul patru (ultima care s-a calificat  în play-off), Viitorul Șimian.

           Partida vizionată de circa 500 desusținători , nu a fost spectacolul dorit de cei din tribune. Echipa deveană a debutat cu o victorie în play-off câștigând cu scorul de 1-0. A fost o victorie la limită pentru echipa pregătită de antrenorul Ștefan Nanu, singurul gol fiind marcat de Alexandru Popescu, în minutul 10, dintr-un penalty acordat pentru un fault asupra lui Dănăilă.

         Precizăm că formația deveană a avut pe tot parcursul acestei întălniri alte câteva ocazii  de a înscrie și jucătorii  deveni au trimis mingea de trei ori în barele portii adverse.

           Antrenorul Ștefan Nanu  s-a declarat mulțumit de rezultat și speră că echipa sa să aibă o evoluție similară și etapa viitoare, când CSM Deva va juca, tot acasă, cu a doua clasată, CSO Filiași, echipa din Dolj câștigând meciul din prima etapă a play-off de pe teren propriu, cu Gilortul Târgu Cărbunești,(echipă de pe  poziția a treia în clasamentul seriei) , tot cu 1-0.” 

           „Sunt trei puncte mari, trei puncte importante. Așa cum spuneam și înainte de acest meci, pe mine m-a interesat mai puțin calitatea jocului și cel mai mult rezultatul.  Este important că ne-am îndeplinit obiectivul în fața unei echipe bune, care ne-a pus tot timpul probleme, mai ales la meciurile de acasă, care au fost grele. Îmi felicit jucătorii pentu atitudine și pentru cele trei puncte câștigate.Recunosc, am avut multe ocazii, pe care nu le-am fructificat, înclusiv cele trei bare, însă important este că rămânem neînvinși și continuăm pe aceeași linie.Urmează un meci la feel de greu, chiar dacă jucăm acasă, cu CSO Filiași, a doua formație clasată, care a trecut pe teren propriu , tot cu 1-0 de Gilortuul Cărbunești, echipă aflată pe locul trei în serie.

           ” În meciul u CSO Filiași îmi doresc să câștigăm cele trei puncte puse în joc și apoi vom vedea ce va fi după aceea. „, a declarat Ștefan Nanu.

         CSM Deva a evoluat îm meciul cu Viitorul Simian cu:Alexandru Bădescu – Bogdan Vișan, Alexandru Iordache, Daniel Creciunesc, Alexandru Doboș (c) – Andrei Iana, Adrian Bedea (34 Alin Pencea), Florin Stelea, Erwin Bloj – Alexandru Popescu (83 Roland Kelemen), George Dănăilă (Benjamin Savariau). Pe banca de rezerve au mai fost portarul Vlad Frumuzache și jucătorii de câmp Richard Aszalos, Daniel Branea, Mario Maroșan, Alexandru Neagoe și Tudor Opriș,. Antrenori secunzi: Dorian Gugu (secund), Jozsef Magyari (delegat), Ioan Răfăilă (maseur), Daniel Cherecheși (director sportiv).

          După prima etapă din play-off CSM Deva continuă să conducă în serie, având 49 de puncte, cu 9 mai multe decât echipa din Filiași. Pe locul al treilea ramâne Gilortul Târgu Cărbunești, cu 36 de puncte, iar la două „lungimi” în spatele gorjenilor sunt cei de la Viitorul Șimian.

  
Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *