Tragerea la sorți pentru Final Four-ul Cupei Românie 1
Futsal

Tragerea la sorți pentru Final Four-ul Cupei Românie

 

Marți, 7 martie, la sediul Federației Române de Fotbal se va efectua tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din ultimul act, Final Four-ul tradiționalei competiții Cupa României la fotbal în sală.Partea bună a acestei proceduri este că forul de specialitate a decis să acorde organizarea acestui turneu final municipiului deva, ca urmare a demersurilor făcute de autoritățile locale, chiar primarul Florin Oancea  fiind cel care a promis sprijin pentru desfășurarea acestui turneu final.

Conform procedurii comunicate de către federației  în urnă vor fi introduse cele patru bine  cu nuemele formațșiilor  calificate în finala competiției: United Galați(deținătoarea trofeului), Autobergamo Deva(finalista de anul trecut) ACS West Deva(calificată și anul trecut în Fiunal Four) și ACS Kereszthegy Remetea(formație calificată în premieră) din Liga secundă.

Prima echipă extrasă din urnă va juca cu echipa care va fi extrasă a doua din urna special pregătită, cea de a treiaechipă extrasă va întâlni ultima formație extrasă . Echipele câștigătoare se vor întâlni în finala turneului.

Perioada stabilită pentru aceste partide este 18- 21 martie iar jocurile vor fi transmise de către în direct d ecătre Digi TV. De la sala Sporturilor din Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *