Valentina Ardean – Elisei, antrenor secund la CSM Deva 1
Handbal

 Valentina Ardean – Elisei, antrenor secund la CSM Deva

     Echipa de handbal feminin CSM Deva și-a reluat antrenamentele pentru returul de campionat, care va începe îpe 21 ianuarie 2023

          La antrenamentele echipei devene  participat, pentru prima dată și noul antrenor secund al echipei fostul internațional al României,Valentina Ardean – Elisei, care a semnat, oficial,  pentru doi ani de zile cu clubul de la poalele Cetății, eveniment petrecut  la sfârșitul anului trecut. Fosta componentă a naționalei Românie, care s-a lansat la Deva și care are în palmares singura cupă europeană câștigată de o echipă de club din reședința de județ, s-a alăturat mai târziu staff-ului tehnic de la CSM, întrucât a fost reținută de o acțiune a lotului național de tineret a României, unde, de asemenea, este antrenor secund.

          La primul antrenament  Valentina Ardean – Elisei a declarat: “Îmi doresc foarte mult să avem rezultate. Trebuie să fim conștienți că fără muncă, seriozitate și respect nu putem obține performanță. Abia aștept să lucrez cu fetele din această postură de antrenor secund. Sper să avem o colaborare cât mai bună și să construim o echipă cât mai performată”, a spus noul,antrenorul secund de la CSM Deva.

         Ca jucătoare, Valentina Ardean Elisei are în palmares, la nivel de echipe de club, pe lângă Challenge Cup, cucerită cu Universitatea Remin Deva, o Cupă a Cupelor, cu Oltchim, și o Cupă EHF, cu SCM Craiova. Cu echipa națională a României, pentru care a jucat peste 250 de meciuri în mai bine de zece ani și a marcat aproape 1.000 de goluri, a câștigat, la nivel de senioare, o medalie de  argint și una de bronz la Campionatele mondiale, ea  mai având în palmares și un titlu de vicecampioană europeană, iar la nivel de junioare a fost campioană europeană. De asemenea, a fost desemnată cea mai bună extremă stângă la două campionate mondiale și la unul european,  a fost golgheteră la o ediție din Cupa Cupelor. Valentina Ardean Elisei este și cetățean de onoare al municipiilor Craiova și Deva.

          Valentina Ardean – Elisei se alătură, astfel, staff-ului tehnic de la CSM Deva, care îi mai are în componență pe antrenorul principal Daniel Gheorghe și pe antrenorul cu portarii, Olivia Nanu.

          Precizăm că aducerea fostului internațional al României pe postul de antrenor secund la CSM Deva a fost realizată cu susținerea primarului Florin Oancea, cel care a acceptat propunerea  pe care a făcut-o președintele CSM Deva, Nelu Ardelean, după o consultare cu administratorul public al municipiului Deva, Traian Berbeceanu.

           “Mă bucur că am reușit să o readucem pe Alice acasă. Sunt convins că va avea o bună colaborare cu ceilalți membri ai staff-ului tehnic, Daniel Gheorghe și Olivia Nanu, iar acest lucru va fi benefic pentru echipă. De altfel, Alice m-am asigurat că va face totul pentru echipă. Sunt convins că vor urma, în campionat, noi victorii, care vor duce CSM Deva în barajul de promovare în Liga Florilor. Ne dorim revenirea în Liga Florilor și sunt convins că fetele vor face tot ce le stă în putință pentru atingerea acestui obiectiv”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *