Fotbal liga a III-a

Pleacă Kayondo de la CSM Deva?

   Pe pagina de facebook al Clubului #Steaua  București a fost precizat recent  că doi jucători se află în pregătire la formația bucureșteană. Sunt nominalizați Alexandru Iordache și Kayondo Mahadi Mahrez, despre care se scrie că au venit de la CSM Deva (Liga a III-a) pentru a da probe la formația care este lider în Liga a II-a!

       Alexandru Iordache are 19 ani, joacă pe postul de fundaș central și are stângul ca și picior de bază. Kayondo Mahadi Mahrez este atacant central, are 26 de ani și este de naționalitate ugandeză.

       Cei doi s-au pregătit cu Steaua până pe , 15 ianuarie 2023, ira Kayondo a marcat două goluri pentru steliști   în amicalul cu CS Păulești și probabil că va primi aprobarea clubului devean pentru  un transfer limitat ca perioadă.

        Revenind la știrea publicată de site-ul mai sus precizat trebuie să spunem că mai mulți jucători de la CSM Deva  care au avut rezultate  excelente până acum la formația deveană,să fie căutați de echipe cu potențial financiar mai bun și care au obiectibve bine precizate.

       Nici staff-ul devean nu stă pe loc  în acest sens și am aflat că  a fost adus la echipa  din Deva un tânăr jucător de 23 de ani. Este vorba transferul unui jucător care vine de la o echipă de ligă secundă din Ungaria.

           Richard Aszalos, noul component  al devenilor este născut pe 6 August 2000 și evoluează ca fundaș și poate fi folosit pe ambele benzi, atât pe dreapta cât și pe stânga, în funcție de necesitatea formației.

           Nou transferat la CSM Deva ,Richard Aszalos  mai evoluat pentru Csikszereda , Corona Brașov și FC Nagykanizsa ( Ungaria -liga 2 ).

           Bun venit și mult succes la CSM Deva !

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *