Fotbal liga a III-a

Retezatul Hațeg și-a stabilit calendarul amicalelor

Chiar înaintea Anului Nou, Retezatul Hațeg a comunicat programul de pregătire din această iarnă, în vederea reluării campionatului. Clubul a anunțat pe site-ul său că în noul an calendaristic vor fi câteva schimbări atât la nivelul lotului, cu plecări și veniri de jucători, dar și din punct de vedere organizatoric. Amintim că în vară Retezatul a început campionatul practic cu aceiași jucători cu care a reușit promovarea, plus Mazilu, Trif, Chelariu și mai mulți juniori nou veniți.

Iată programul începutului de an 2023:

21 ianuarie: reunirea lotului, urmată de pregătire centralizată

28 ianuarie: amical cu CS Ocna Mureș

4 februarie: amical cu CS Ocna Mureș

11 februarie: amical cu Jiul Petroșani

18 februarie: amical cu Jiul Petroșani

25 februarie: amical cu Metalurgistul Cugir

4 martie: amical cu Metalurgistul Cugir

11 martie, etapa 16: Retezatul Hațeg – ACSO Filiași

17 martie, etapa 17: Viitorul Pandurii Târgu Jiu II – Retezatul Hațeg

25 martie, etapa 18: Retezatul Hațeg – Progresul Ezeriș

Obiectivul nou promovatei este unul evident, evitarea retrogradării. Situația din clasament cu trei etape înainte de intrarea în play-out este următoarea: locul 7 Retezatul Hațeg cu 9 puncte, locul 8 Progresul Ezeriș 9 puncte, locul 9 Viitorul Pandurii II 8 puncte, locul 10 Aurul Brad 5 puncte. (Mai sus nu are rost să ne uităm, pentru că există o prăpastie la punctaj față de locul 6, Voința Lupac având 21 de puncte). Reamintim și golgeterii echipei: Robert Popa trei goluri, Mazilu, Pau, Ovidiu Popesc, Pușcă și Trif câte două, Lupulescu și Țuligă câte unul.

În ceea ce privește adversarii din amicale, să spunem că CS Ocna Mureș ocupă locul 10 în seria 9, Jiul Petroșani e pe locul 5 în seria 7, iar Metalurgistul Cugir e locul 2 în seria 9 (cu prezența în play-off asigurată). Nu este confirmat oficial, dar foarte probabil ultimul amical, programat cu o săptămână înainte de reînceperea campionatului, va fi în fața publicului propriu, la Hațeg. Nu de alta, dar în următoarea etapă Retezatul va juca acasă cu Filiași, în timp ce Cugirul se va deplasa la Cluj pentru partida cu Viitorul. Așadar e foarte probabil că antrenorii celor două echipe, Dan Bona respectiv Lucian Itu, își doresc o ultimă repetiție în condiții cât mai apropiate de cele din primul meci oficial al anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *