Fotbal liga a III-a

Egal spectaculos în disputa Brad – Hațeg

vineri, 16 septembrie, stadion „Aurul” Brad

Aurul BradRetezatul Hațeg 1 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Leaha (25) – Mazilu (33)

Aurul (antrenor Ioan Petcu): Raț – Stoicoiu, Șoit, Trășcan, Clemeniuc – R. Filipaș (90+1 Achim), Leaha, Bostan, Miclean – I. Filipaș (75 Leucian), Tecsi (58 Dărăban)

Retezatul (antrenor Dan Bona): Ifrim – Ardeleanu, Prodea (72 Stan), Trif, Lupulescu – Buzducea, Arcuși (60 Pițigoi), Pușcă – Pau (30 Bănățeanu), Popesc (72 Țuligă), Mazilu.

pe bancă: Tonca – Chelariu, Gavriluți, R. Popa, Prem

Arbitri: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) – Daniel Popa (Câmpeni), Daniel Nistor (Zlatna)

Cele două rivale care s-au întâlnit de atâtea ori în campionatul județean au dat piept vineri în liga a treia. În mare foame de puncte la acest început de campionat, brădenii și hațeganii nu s-au menajat deloc și au căutat fiecare victoria. În cele din urmă fiecare tabără a trebuit să se mulțumescă să ia câte un punct, oricum mai bun decât nimic dată fiind situația lor din clasament.

Brădenii au deschis scorul la o fază fixă devenită deja marcă înregistrată: corner bătut de pe dreapta de Miclean, lovitură de cap Tecsi la colțul lung unde Leaha, din apropierea porții, a reluat în plasă. Bucuria gazdelor a durat însă doar opt minute, pentru că Mazilu, angajat excelent cu o pasă lungă în adâncime trimisă de Trif, i-a luat fața adversarului direct și a pătruns în careu, finalizând simplu pe lângă Raț. Ocazii de gol au mai existat în continuare de ambele părți, cu un plus parcă de partea oaspeților. Vorba cuiva prezent la meci, „putea fi și 3 – 1, putea fi și 1 – 4”. Nu s-a mai marcat însă, astfel că scorul a rămas cel stabilit în minutul 33.

Etapa viitoare Aurul joacă la Severin cu Viitorul Șimian, echipă spulberată la Cărbunești de Gilortul cu 4 – 0. Retezatul primește pe teren propriu vizita Voinței Lupac, ocazie cu care încearcă să capăt unui paradox: nici un punct din două meciuri acasă, neînvinși în două deplasări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *