Fotbal liga a III-a

Hațegul a reușit surpriza în fața Devei

vineri, 2 septembrie, ora 17, stadion „Dacia” Orăștie

CSM Deva – Retezatul Hațeg 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Al. Popescu (83 penalty) – Trif (90)

Deva (antrenor Dorian Gugu – suspendat Ștefan Nanu): Bădescu – Vișan, Plută, Iordache (66 Branea), Doboș – Iana, Țoiu, Stelea (53 Bedea), Bloj (66 D. Creciunesc) – Kayondo, Lemac (46 Al. Popescu)

Pe bancă: Ivan – Marosan, Marinca, Pătulea, Kelemen

Retezatul (antrenor Dan Bona): Tonca – Ardeleanu (72 Arcuși), Prodea, Trif, Lupulescu (72 Chelariu) – Buzducea, Pițigoi, Pușcă – Pau, Mazilu (60 R. Popa), Schuster (53 Stan)

Pe bancă: Mușa – Țuligă, Gavriluți, Casian, O. Popesc

Arbitri: Gellert Feleki – Zoltan Tamasi (ambii Odorheiu Secuiesc), Bogdan Vasile (Sibiu)

Declarații după meci:

Dorian Gugu: „Adversarul cel mai puternic a fost ploaia, care a făcut terenul foarte greu, noi fiind o echipă care combinăm. Am întâlnit o echipă arțăgoasă, care s-a agățat de orice fază, de orice minge. Cred că au fost și puțin mai proaspeți, noi jucând cu trei zile în urmă meciul de cupă cu Hunedoara. Eu zic că a fost un joc mult mai bun din partea noastră, cu toate că nu am avut atât de multe ocazii. Trebuia să ținem de rezultat, mai erau două-trei minute, în loc să dăm mingea în aut a venit acel corner, apoi o greșeală de poziționare în apărare și finalizare pentru ei. Sper ca meciul următor să demonstrăm că azi a fost un accident și să câștigăm cele trei puncte.”

Dan Bona: „Un rezultat extraordinar de bun pentru noi. Veneam după înfrângerea cu Jiul, am reușit să să ne remontăm cât de cât fizic. Trebuie să recunosc că Deva ne-a dominat, a avut mult mai multe situații de gol. Noi am avut doar atunci în min. 2, la centrarea lui Lupulescu pe care Pau nu a fructificat-o. Mă bucur că la sfârșit am avut tăria să revenim și să înscriem golul egalizator. Băieții și-au dorit enorm, pentru că veneam după acel 8 – 0 din amicalul de la Deva, în care gazdele practic ne-au spulberat. Sunt foarte mulțumit pentru punct, este și primul punct la divizia C, sper ca de aici să fie un început bun pentru noi.”

Seria 7 etapa 2

vineri, 2 septembrie

CSM DevaRetezatul Hațeg 1 – 1

Gilortul Tg. Cărbunești – Aurul Brad 4 – 3

sâmbătă, 3 septembrie

Jiul Petroșani – Viitorul Șimian

Voința Lupac – Viitorul Pandurii II

Progresul Ezeriș – ACSO Filiași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *