Fotbal liga a III-a

Rezultat pozitiv în primul amical al Jiului

Jiul a jucat vineri primul amical din această vară, la Timișoara, cu Poli. Desigur, nu socotim aici trialul de săptămâna trecută în compania juniorilor U-19, încheiat 9 – 0 (să menționăm totuși marcatorii de atunci, Turcu și Jurcuț câte două goluri, Dănăilă, Cornicioiu, Mareș, Daina, Tuță câte unul).

Revenind la partida de ieri de pe „Știința”, aceasta s-a încheiat la egalitate, Poli – Jiul 1 – 1 (0 – 0). Daina a deschis scorul pentru petroșăneni după ce a scăpat spre poarta adversă și a finalizat cu un şut în cros din lateral dreapta, în min. 87. Numai o lovitură liberă transformată de Bătănași în cel de-al doilea minut de prelungiri a evitat in-extremis înfrângerea pentru divizionara secundă.

George Zima a trimis pe teren un prim 11 cu: Mureșan – Bădărău, B. Matei, Torkos, Botoroagă – Cocină, Mareș, R. Sandu, Caralicea – Goilean, Dănăilă. Pe parcurs au mai intrat și cei de pe banca de rezerve, Tomescu, Marcu (portari), Keszeg, Stoicoiu, Mazilu, Jurcuț, L. Pop, Istrate, Fage, Lovas, Turcu, Joseph, Daina.

„Este o bucurie mare pentru aceşti copii minunaţi. Sunt doar de două săptămâni împreună cu mine, am şi adus câţiva jucători noi şi am pornit la 5 dimineaţa ca să ajungem la ora jocului. Sunt mândru de ce au arătat astăzi, în primul rând ca atitudine. Bineînţeles că suferim la construcţie, la relaţii de joc. Dar în faţa unei echipe de Liga 2 aflată la final de pregătire, care începe campionatul în două săptămâni, mă bucură ce au arătat şi îi felicit. Am mai avut un amical cu juniorii U-19, dar acesta a fost primul amical puternic şi mă bucur că am făcut faţă cu brio. Am venit cu gânduri mari. Cu siguranţă potenţa financiară din Vale nu este foarte ridicată, dar gândurile sunt mari, cel puţin să prindem un loc în play-off. Vreau însă să fim modeşti, să muncim foarte mult şi să încercăm cu paşi mărunţi şi cu multă răbdare”, a declarat la cald – la figurat și la propriu, meciul disputându-se pe caniculă – antrenorul Jiului, citat pe site-ul formației gazdă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *