Fotbal liga a III-a

Retezatul a cedat la Reșița în primul amical al verii

Duel inegal între o formație care a ratat in-extremis promovarea în liga secundă la lovituri de departajare și o alta care a revenit din Liga a patra după 12 ani de „penitență” în județ. În ciuda plecărilor numeroase ale numelor sonore din lot, Reșița rămâne o echipă cu un cuvânt greu de spus și în ediția 2022 – 2023 a ligii a treia.

În amicalul de sâmbătă de pe „Gloria” gazdele s-au impus ușor, CSM Reșița – Retezatul 4 – 0. Au marcat pentru gazde Curescu, Drăghiceanu, Avramovici, Aboubacar. Meciul s-a încheiat prin minutul 80, când a venit elicopterul SMURD după un pacient, iar cele două echipe au convenit să nu mai reia partida, din cauza caniculei.

Retezatul a jucat cu: Tonca – Ardeleanu, Demian, Pușcă, Lupulescu – Pițigoi, Gavriluți, Buzducea – Pau, R. Popa, Popesc. Au mai intrat Casian și Bănățeanu, ultimul un junior adus în această vară.

„S-a văzut diferența între Liga 3 și Liga 4, mai ales că noi am făcut deplasarea doar cu 12 jucători de câmp. Au lipsit Arcuși și Țuliga, care nu au putut veni astăzi. Mai sunt cinci săptămâni până începe campionatul, sperăm să reușim să ne organizăm mai bine. Deocamdată abia am reușit să ne continuăm activitatea cu acești jucători pe care i-am avut în sezonul trecut, am prelungit contractele cu ei. Încercăm mai departe să aducem juniori, căutăm, sperăm să și găsim ce avem nevoie. Urmează dubla cu Deva, încă nu am stabilit unde jucăm primul meci, la noi sau la ei”, a spus antrenorul Hațegului, Dan Bona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *