Fotbal liga a III-a

Ce mai e nou la echipele hunedorene

RETEZATUL HAȚEG

Singura formație hunedoreană aflată încă într-o competiție oficială așteaptă sâmbătă returul barajului de la Caransebeș, cu Magica Balta, pentru a se putea alătura cojudețenelor din liga a treia. În tur a câștigat cu 4 – 1, iar jocul prestat și rezultatul final îi conferă fără îndoială prima șansă la promovare.

CS HUNEDOARA (oficial CORVINUL din sezonul 2022 – 2023)

Vineri, 24 iunie, are loc ședința Consiliului de Administrație, anunțată imediat după înfrângerea de la Baia Mare și ratarea promovării în Liga 2. După ce va fi prezentată analiza activității celor implicați în activitatea clubului, CA va lua mai multe decizii legate de reunirea lotului, plecări și veniri de jucători. Deocamdată oficial s-au anunțat doar despărțirile de Arnăutu, Buș, Jairo și Motta.
În legătură cu un eventual loc pe care l-ar putea primi în liga secundă, nu este de așteptat ca de la Federație să apară vreun comunicat oficial înainte de 15 iulie, foarte probabil abia după acea dată.

CS MUNICIPAL DEVA

Până acum cea mai activă grupare în intersezon. Și-a anunțat programul de pregătire încă de la intrarea în vacanță (!): reunirea în 12 iulie, amicale în 23 și 30 iulie, 6, 13 și 20 august. A oficializat despărțirile de șapte jucători: Cuibari, Dumbrăvean, N. Popescu, Săulescu, Vasilescu, Iștoc și Teodorescu. A perfectat deja două transferuri: Mihai Cohan (foto) – fundaș stânga, a împlinit 21 de ani pe 1 mai, venit de la Sportul Șimleu Silvaniei, fost internațional U-18 – și Bogdan Vișan – fundaș central, împlinește 21 de ani pe 5 august, venit de la Sticla Arieșul Turda. În zilele următoare se așteaptă semnarea contractelor și de către alți jucători cu care clubul se află în tratative.

JIUL PETROȘANI

Va începe pregătirile în 11 iulie, cu un nou antrenor – asta e ceea ce se știe. Îndată ce se va oficializa numirea noului tehnician vom reveni cu informații despre stafful tehnic, programul echipei și „mișcările” din lotul de jucători.

AURUL BRAD

La Brad e liniște totală, nu s-a stabilit încă data reunirii. Desigur, și aici dacă apar noutăți vă vom ține la curent în Sportul Hunedorean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *