Cu gândul doar la Dumbrăvița... 1
Fotbal liga a III-a

Cu gândul doar la Dumbrăvița…

sâmbătă, 14 mai, ora 18, stadion „Mircea Chivu” Reșița

CSM Reșița CS Municipal Deva 4 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Mediop (4), V. Lazăr (19, 38), Cioinac (90+1)

Reșița: Micu – Bărboianu, Manolache, Sima – Vasluian, Cioinac, V. Munteanu, Breșneni, Jorza – V. Lazăr, Mediop

Pe bancă: Zimmermann – Rimovecz, Fota, Mura, Negru, Ciubotaru, Drăghiceanu, Călin, Velcotă

Antrenor Dan Alexa

Deva: Jianu – Vasilescu, N. Popescu, Plută, Branea – Săulescu, Stelea, Marinca (72 Țoiu), Cuibari (90 Teodorescu) – Iștoc, Avramovici

Pe bancă: Bădescu

Antrenor Dorian Gugu

Arbitri: Iuliana Demetrescu – Marian Costache (ambii Râmnicu Vâlcea), Ramon Udrea (Târgu Jiu)

Dacă e să glumim, haideți să spunem că devenii nu au dorit să îi strice sărbătoarea lui Cristi Bobar (fost printre altele preșdinte de club și la Deva), a cărui zi de naștere a coincis cu data meciului. Oaspeții au aliniat un prim 11 din care au absentat marea majoritate a titularilor din acest sezon – Doboș, Kelemen, Dumbrăvean, Bloj, Sulea și Kayondo nici măcar nu au făcut deplasarea la Reșița, Bădescu nu a jucat (dealtfel singurul dintre cei doar trei oameni trecuți pe foaie ca rezerve care nu a intrat), iar Țoiu a fost introdus cu mai puțin de 20 de minute înainte final – și în plus nu l-au avut nici pe Ștefan Nanu pe bancă. În aceste condiții singura grijă a ambelor formații a fost să nu apară accidentări, acum când au mai rămas doar zece zile până la prima manșă a barajului de promovare.

„Cei care au jucat în acest meci au făcut-o în general bine. Golurile le-am luat pe niște greșeli personale. Am avut și noi  două-trei ocazii, prin Cuibari și Avramovici, plus un penalty neacordat la un fault asupra lui Avramovici. Nanu a preferat să odihnească titularii și să dea minute și celor care au jucat mai puțin până acum în campionat, să rulăm întreg lotul”, ne-a declarat Dorian Gugu, cel care a condus echipa Devei de pe margine în această partidă.

Iată și „filmul” golurilor:

1 – 0: pasă în careu Cioinac pentru Mediop, care lobează balonul peste portar din șase metri lateral dreapta;

2 – 0: pasă în adâncime Munteanu, Mediop pătrude în careu, întoarce pentru Lazăr la 14 metri, șut plasat al acestuia și gol;

3 – 0: din nou Mediop pasează ideal pentru Lazăr, care realizează „dubla” cu o minge trimisă pe lângă portar;

4 – 0: fază prelungită de atac în careul oaspeților, minge respinsă până la Cioinac, care prinde un voleu din 16 metri pe jos, lângă bară.

Sursa foto: Miruna Mihancea / CSM Reșița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *