Fotbal liga a III-a

Trei victorii la rând, vine și a patra!?

Aurul BradViitorul Pandurii II 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Clemeniuc (35), Șoit (81)

Aurul: Raț – Lupușor, Lup, Șoit, Miclean – Dărăban (Leucian), Leaha, Danciu, Clemeniuc (Jorza) – I. Filipaș, Tecsi. Antrenor Ioan Petcu

Arbitri: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Roberto Ciuraru (Sfântu Gheorghe), Zoltan Tamasi (Odorheiu Secuiesc)

În situația brădenilor, intrați în play-out cu un decalaj atât de mare (nouă puncte) față de salvatorul loc 8, nu mai e nevoie de calcule foarte complicate: trebuie să bați necondiționat contracandidatele la retrogradare – Viitorul II, Gilortul, Ezeriș – și să scoți cât de multe puncte posibile cu echipele din fruntea clasamentului, Șimian și Jiul.

Dacă în runda inaugurală nu au avut șanse în deplasarea cu Șimian, următoarele trei etape au adus „depășirea de plan” pentru Aurul: 3 – 0 cu Gilortul, 2 – 1 cu Jiul la Petroșani și acum 2 – 0 cu Viitorul Pandurii II. Adică trei victorii consecutive, după ce în întreg sezonul regulat obținuse una singură.

Scorul în partida de vineri cu gorjenii l-a deschis Clemeniuc, care a reluat cu capul de la 15 de metri ușor lateral stânga o centrare venită de pe partea dreaptă, plasând mingea cu boltă la colțul lung peste portar. A fost primul gol în Liga 3 al tânărului Raul, marcat la vârsta exactă de 15 ani, 9 luni și 25 de zile. Liniștea definitivă în tabăra gazdelor a adus-o golul înscris de Șoit cu nouă minute înainte de final. Stoperul Bradului se află la a doua reușită în ultimele două etape, după cea de la Petroșani, cu care a deschis drumul spre victorie al echipei sale.

Cu aceste noi trei puncte obținute, Aurul a ajuns la doar trei în urma Gilortului și la unul singur de Viitorul II, astfel că salvarea de la retrogradare nu mai este deloc o misiune imposibilă. Urmează însă în etapa viitoare un alt meci din categoria a fi sau a nu fi, cel din deplasare cu Progresul Ezeriș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *