Memorialul " Liviu Cozmescu " 1
Judo

Memorialul ” Liviu Cozmescu „

             LPS  Cetate Deva a organizat recent întrecerile etapei de zonă  din cadrul Campionatului Național Școlar U18, la judo, competiție  la care au fost prezenți  circa 80 de sportivi reprezentând cluburile   CSS Șoimii Sibiu, CSS Gloria Arad, CSS Huedin, CS Viitorul Cluj-Napoca,  CSS Lugoj, LPS Alba Iulia,  LPS- CSS Bihoreanul Oradea, LPS Cluj Napoca și   LPS Cetate Deva,

            Așa cum ne-a informat prof. Dan Gîrbovan, coordonatorul secției de judo de la unitatea școlară deveană, odată cu această etapă a fost organizat și Memorialul Liviu Cosmescu la finalul căruia  echipa  de la LPS Cetate Deva  a câștigat  trofeul pus în joc având un număr de  patru sportivi clasati pe locul I, patru clasați pe locul secund și altii trei pe locul al treiela al podiumului de premiere.   De altfel toți acești sportivi de la LPS Cetate deva s-au calificat la întrecerile finale ale campionatului național de judo pentru sportivi U 18  de unde . prof. Dan Gîrbovan  a declarat că  vor să se întoarcă cu mai multe medalii. Succes!

           Clasamentul pe echipe îa Memorialul Liviu Cosmescu a fost întregit de  echipa de la CSS Șoimii Sibiu și de LPS-CSS Bihorul Oradea.

            Să mai notăm că sportivii Tamas Diana și Ilie Alexandru au cucerit medalii de bronz la campionatele Naționale  desfășurate la Sibiu în Sala Transilvania iar  Adrian Grecu  s-a clasat pe locul  V , toți cei trei sportivi fiind pregătiți de prof. Dan Gărbovan .

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *