Un prim succes internațional pentru dansatorii sportivi din Deva 1
Dans sportiv

 Un prim succes internațional pentru dansatorii sportivi din Deva

              Dansatorii sportivi de la secția nou înființată la CSM Deva au debutat săptămâna trecută în circuitul internațional „Dance Sport Europe Grand Prix”.

            Prima competitie din acest sezon în circuitul precizat mai sus a avut loc la Zagreb pe 27 martie, unde sportivii deveni s-au calificat, după o evoluție reușită , în finala competiției. După ce au trecut  prin probele din concursul organizat la Zagreb, perechea Marian Stoica Andrei și Brigitta Marian, pregătiti de Carmen Andra Căprioară au obținut o primă performanță internațională, reusind să se claseze pe locul 4.

         Circuit internațional care are mai multe etape se va încheia cu un clasament european  , sportivii de la CSM Deva  având ca obiectiv autoimpus o clasare pe locul 10 dar după cum am specificat, doar după prima lor  participare internaționaală, acest rezultat,  locul 4 la competiția de la Zagreb, reprezintă un succes și o buna perspectivă pentru alte rezultate internaționale.

           Duminica, 3 aprilie perechea din Deva împreună cu antrenoarea lor s-au aflat la Budapesta unde a fost programată o altă etapă din circuit,, „Children European Grand Prix”  unde au concurat pentru a se mentine între primele 6 locuri ale clasamentului „Dance Sport Europe”.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *