Autobergamo Deva a câștigat primul meci cu CFR Timișoara din semifinala 1
Futsal

Autobergamo Deva a câștigat primul meci cu CFR Timișoara din semifinala

             Spaniolul Hinojosa a bătut-o singur pe CFR Timișoara în prima partidă din semifinalele Ligii I de futsal, partidă disputată în orașul de pe Bega și o trimite pe Autobergamo Deva  spre finala competiției.

             Autobergamo Deva a luat o opțiune serioasă la calificarea în ultimul act după ce s-a  impus cu 4-2, în fața CFR-ulu, avându-l pe Toni Hinojosa în zi de grație. Jucătorul devean a marcat toate golurile formației sale, anulând revenirea „leoparzilor” de la începutul reprizei secunde.

         Prima repriză a aparținut hunedorenilor, care aun punctat de două ori, prin Toni Hinojosa, în minutele 2 și 11. Feroviarii au revenit mult mai deciși de la vestiare și încă de la începutul reprizei secunde, au ajuns cu mai mare ușurință la poarta Devei. Pe fondul jocului mai bun, CFR a reușit egalarea, prin golurile lui Boda (min. 25) și Fernandes (min. 28). Finalul a aparținut însă formației din Deva, care s-a desprins din nou pe tabelă, tot grație spaniolului Hinojosa, care a mai înscris în minutele 36 și 37.

         Meciul al doilea și un eventual decisiv se vor juca la Deva, la 17 și 18 aprilie.

         CFR Timișoara și Autobergamo Deva s-au mai întâlnit de patru ori în acest sezon și de fiecare dată s-au impus hunedorenii (2-1, 7-2 și 4-0 în campionat și 3-2 în Cupa României).
By rep: Eduard Daniel Kovacs
Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *