Fotbal liga a III-a

Misiune de salvare tot mai grea pentru Aurul

sâmbătă, 2 aprilie, stadion „Municipal” Drobeta

Viitorul Șimian Aurul Brad 3 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Velici (33, 36 penalty), Iorgulescu (90)

Aurul: Raț (Dioancă) – Leucian, Prejban (Pașca), Tecsi, Șoit, Miclean – Dărăban (Jorza), Lupușor, Talpaș (Danciu), Clemeniuc – I. Filipaș. Antrenor Ioan Petcu

Arbitri: Liviu Rasteanu (Craiova) – Alexandru Gherman, Marius Talpoș (ambii Timișoara)

Brădenii au mers cu oarecare speranțe la Drobeta pentru meciul cu Viitorul Șimian. Aceasta deoarece în urmă cu numai două săptămâni partida dintre cele două s-a terminat la egalitate, 1 – 1. Acum însă datele problemei au fost cu totul altele. În absența lui Lup (suspendat) și Leaha, oaspeții au rezistat doar o jumătate de oră, după care Velici a lichidat practic conturile cu o „dublă” într-un interval de numai trei minute. La primul gol a reluat din trei metri o minge prelungită cu capul de Dobre după un corner, la al doilea a transformat un penalty acordat pentru faultul comis de Raț (sancționat și cu cartonaș galben) asupra lui Trip.

La acest scor Petcu a apelat la toate resursele ofensive de pe bancă, adică Danciu, Jorza și Pașca, renunțând inclusiv la un fundaș central, însă fără efect pe tabelă. Golul de 3 – 0 a venit tot în poarta Bradului, autor Iorgulescu în ultimul minut.

Pentru Aurul urmează sâmbăta viitoare una dintre ultimele șanse de salvare, partida de pe teren propriu cu Gilortul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *