Futsal

Autobergamo l-a demis pe antrenorul spaniol Victor Acosta Garcia

 

După eșecul din final Cupei României pe care echipa deveană Autobergamo a pierdut-o cu 5-4 după ce a condus cu 4-1, antrenorul Victor Acosta Garcia a fost demis de conducerea liderului Ligii I de fotbal în sală, Spaniolului i s-a reproșează eșecul din întâlnirea cu FC, United Galați.

Formația deveană a terminat sezonul regular pe locul întâi și este calificată direct în semifinale dar a ratat  jumătate din obiectivul autopropus pentru actualul sezon

Toate acestea nu au fost suficiente pentru președintele Dorin Popa, care a demis întreg staff-ul tehnic, coordonat de Victor Acosta.El a declarat pentru Radio Timișoara :„În România se câștigă cu mentalitate românească și atunci când aceasta nu e întotdeuna catolică. Luni(nota redacției:astăzi) vom anunța noul staff tehnic.Aceasta a fost prima măsură pe care am luat-o.Am decis că noi nu ne batem joc de munca noastră,de ce vrem noi aici la club.Am arătat total pe lîngă. Nu mă voi mai îndrepta niciodată  spre  străini(nota red. :antrenori,,),pentru că străinii au o altă mentalitate. În România se câștigă cu o altă mentalitate, cu o mentalitate pur românească.Care normal, nu e cea mai catolică dar are roade ”.

În următoarea fază din campionat, Autobergamo Deva va evolua în semifinală cu formația care va câștiga  întâlnirea dintre CFR Timișoara și Sportul Ciorăști, adică cu  „două din trei meciuri ” . Echipa din Ciorăști e  în avantaj (3-1, în primul meci), dar seria se mută astăzi la Timișoara pentru partida a doua și, eventual,mâine a treia.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *