Fotbal liga a III-a

Victorie „de serviciu” pentru Hunedoara

sâmbătă, 19 martie, stadion „Michael Klein”  

CS Hunedoara – Unirea Ungheni 1 – 0 (1 – 0)

A marcat: Garutti (43)

Hunedoara: Lefter (46 Mociu) – Iacob, Garutti, Vlad (59 Jairo), Motta – Simon (59 Roșu), Giura (46 Bradu), Mogoş, Buş – Arnăutu, Hergheligiu (81 Trășcan). Antrenor Florin Maxim

Pe bancă: R. Cristian, Mitran, Dumitru, Pocioian

Ungheni: Vlasa – Pituc (69 E. Codrea), Ndiesse (79 Hăjmăşan), Vasiu, Bîrsan – Bucur (59 Astafei), Iuga, Istrate, Toboşaru (46 Ghila) – M. Codrea, Constantinescu (69 Ganea). Antrenor Dan Stupar

Arbitri: Sorin Vădana (Cluj) – Ștefan Birjac (Păușa), Adrian Iancău (Derșida)

Hunedoara nu a forțat mai deloc în partida cu a treia clasată din seria 9. Cu sacii în căruță în ceea ce privește locurile de pe care pleacă fiecare în play-off, cele două formații au părut că au ca principală grijă în acest joc să evite accidentările și cartonașele. Chiar și așa gazdele au apărut mai mult la finalizare în începutul de meci, Arnăutu și Hergheligiu fiind în prim-plan. După aceea fazele de poartă au cam început să lipsească, doar Constantinescu, respectiv Simon având oprtunități de a marca. Golul de trei puncte a venit totuși, chiar la timp, cu puțin înainte de pauză, o realizare hunedoreano-braziliană: corner de pe dreapta bătut înalt de Motta la prima bară, de unde Garutti a trimis cu capul la colțul scurt, pe o ieșire greșită a portarului Vlasa.

În partea secundă la Hunedoara au debutat într-un meci oficial Mociu și Roșu, a reintrat Jairo după ce problemele lui cu viza au fost rezolvate, iar Bradu întrega repriză și Trășcan pe final au primit și ei minute de joc. Gazdele s-au mulțumit să conserve rezultatul, mizând pe zvâcnire pe contraatac pentru Hergheligiu, Arnăutu, Buş, Mogoș sau Roșu, însă tabela nu s-a mai modificat.

Doi oameni la loturile naționale

Portarul Ștefan Lefter a fost convocat la naționala U-18 a României. La o zi după meciul cu Ungheni el s-a alăturat lotului condus de Daniel Oprescu pentru un stagiu de pregătire în Turcia. Acolo România U-18 va susține și două partide amicale în compania naționalei similare a țării gazdă, pe 23 și 25 martie.

Mijlocașul Alexandru Mogoș a fost convocat la România U-20 de selecționerul Bogdan Lobonț. Și această Națională va disputa două meciuri amicale, în 24 martie cu Norvegia U-20 la Ploiești și în 28 martie cu Elveția U-20 în deplasare.

Rezultate etapa 17

vineri, 18 martie

Academia FV Cluj – Metalurgistul Cugir 2 – 1

sâmbătă, 19 martie

Gloria Bistrița – Sticla Arieșul Turda 2 – 1

Unirea Alba Iulia – CS Ocna Mureș 0 – 1

Sănătatea SP Cluj – Avântul Reghin 3 – 3

CS Hunedoara – Unirea Ungheni 1 – 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *