Fotbal liga a III-a

Hunedoara mai adaugă trei puncte de la Reghin

Scor și joc identic la Reghin cu cel din partida tur dintre Avântul și (foarte curând în mod oficial) Corvinul. Până și momentele în care s-a înscris au fost asemănătoare: în octombrie trecut au marcat Simon (min. 9) și Arnăutu (min. 82), acum au făcut-o Hergheligiu (min. 8) și Simon (min. 76).

Prima reușită s-a ivit rapid și i-a aparținut golgeterului hunedorenilor: Hergheligiu a fost faultat în careu și tot el a transformat penaltyul. Portarul gazdelor a avut de lucru la șuturile lui Buș și la pătrunderea lui Simon, care puteau majora scorul. În cealaltă poartă Lefter s-a evidențiat și el la două mingi trimise de Suciu, cel mai periculos om din atacul mureșenilor. La cabine s-a intrat cu avantaj minim al oaspeților, păstrând cât de cât o urmă de suspans pentru partea secundă.

După pauză Mogoș și Arnăutu putea majora diferența și risipi emoțiile, însă șuturile lor au ocolit cadrul porții. Nu a mai ratat Simon, care a fructificat o acțiune începută cu cornerul bătut de Hergheligiu, continuată cu șutul din 18 metri al lui Arnăutu deviat în lateral, unde Vlad a urmărit balonul și l-a centrat pe linia porții pentru formalitatea golului.

Grație victoriei de la Reghin și egalului înregistrat de Metalurgistul Cugir la Turda, Hunedoara și-a asigurat (și) matematic primul loc la intrarea în play-off, cu două runde înainte de finalul sezonului regulat.

etapa 16, vineri, 11 martie, stadion „Avântul” Reghin

Avântul Reghin – CS Hunedoara 0 – 2 (0 – 1)

Hunedoara:  Lefter – Iacob (74 Bradu), Garutti, Vlad, Motta – Simon, Giura (83 R. Cristian), Mogoş, Buş (89 Dumitru) – Arnăutu (83 Mitran), Hergheligiu. Antrenor Florin Maxim

Arbitri: Andrei Baciu (Botoșani) – Iulian Contofan (Iași), Valentin Popovici (Botoșani)

Au marcat: Hergheligiu (8 penalty), Simon (76)

etapa 16

vineri:

Sticla Arieșul Turda – Metalurgistul Cugir 0 – 0

Avântul Reghin – CS Hunedoara 0 – 2

sâmbătă:

Unirea Ungheni – Academia FV Cluj

CS Ocna Mureș – Sănătatea SP Cluj

Gloria Bistrița – Unirea Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *