Fotbal liga a III-a

Succes previzibil al Hunedoarei cu Aurul

Hunedoara și Bradul au disputat vineri a treia întâlnire directă din sezonul 2021 – 2022 (mai urmează și o a patra peste o săptămână, înainte de reluarea campionatului). Au fost în vară două meciuri la Brad, unul în Cupa României, celălalt amical, ambele câștigate de Hunedoara cu 5 – 4, respectiv 3 – 2. Și partida de pe „Constructorul” a avut același deznodământ, victorie a formației de pe Cerna, scor 2 – 0, după ce la pauză scorul a fost egal. Golurile din partea secundă au fost înscrise de Arnăutu – lovitură de cap la centrarea din lovitură liberă de pe dreapta a lui Motta – și Motta – bine servit pe partea stângă în careu după acțiunea frontală a lui Roșu.

De la gazde au lipsit Bedea (accidentat) și Jairo (i s-a reînnoit viza și va reveni în România doar la începutul lunii martie), însă lotul avut la dispoziție i-a permis lui Maxim să alinieze practic două garnituri diferite de echipă. De partea cealaltă Aurul a avut un 11 apropiat, dacă nu chiar identic, față de cel cu care va reîncepe campionatul. De menționat totuși că Tecsi a avut în acet joc rolul de a întări defensiva, evoluând alături de stoperii Lup și Șoit, nu în locul său obișnuit din atac.

Cele două formații se vor reîntâlni în 4 martie la Brad, în ultima repetiție dinaintea celor trei etape rămase din sezonul regulat. După aceea hunedorenii vor pune cap-compas spre play-off și barajul de promovare, iar brădenii își vor canaliza toată energia spre play-out și tentativa de a se salva de la retrogradare.

CS Hunedoara – Aurul Brad 2 – 0 (0 – 0)

Hunedoara: Lefter (46 Mociu) – Vlad (46 Iacob), Garutti, Trășcan (46 R. Cristian), Neacșa (46 Motta) – Dumitru (46 Pocioian), Mogoș (28 Giura), Bradu (46 Mitrean), Buș (46 Simon) – Arnăutu (62 Hergheligiu), Hergheligiu (46 Roșu).

Aurul: Raț – Leucian, Șoit, Tecsi, Lup, Miclean – Lupușor, Danciu, Leaha, Clemeniuc – Dărăban. Au mai jucat: Pașca – Jorza, R. Filipaș, Achim, Codrin

Au marcat: Arnăutu (61), Motta (83)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *