Fotbal liga a III-a

Deva învinsă pe final de joc la Hermannstadt

Dacă primii doi adversari ai Devei din amicale (Șelimbăr și Viitorul Pandurii) ocupă locurile 9 și 15 în liga secundă, de cu totul alt calibru este FC Hermannstadt. Formația retrogradată din prima ligă în sezonul precedent se află pe locul 2 în Liga 2, în cărți pentru promovare. Cu toate acestea, diferența de eșalon nu s-a văzut și pe teren în partida de sâmbătă. Sibienii s-au impus greu, abia spre sfârșit de meci, unicul gol fiind marcat de Paraschiv în min 88.

„Am făcut un joc foarte bun, chiar nu mă așteptam ca băieții să joace atât de bine. În prima repriză Sibiul a avut un singur șut pe poartă, și acela de la 30 de metri. Noi în schimb am ratat patru ocazii mari, Kayondo două, Bloj și Cuibari, ultimul cu poarta goală la centrarea lui Kayondo. Am pierdut pe final, la o greșeală în apărare, pasă înapoi care ne-a prins un pic descoperiți, gol venit și pe fond de oboseală. Am avut și probleme de lot, Sulea e în continuare accidentat, Avramovici are o contractură, Kelemen și Iordache lipsesc de mai mult timp, Săulescu a suferit o comoție la începutul meciului – Marinca a intrat însă foarte bine în joc în locul lui – iar Stelea a avut și el ceva probleme medicale pe final și a trebuit înlocuit”, a spus Ștefan Nanu după meci.

Deva mai are în program jocuri de verificare cu Inter Sibiu (26 februarie) și CS Ineu (5 martie), ambele pe teren propriu.

Hermannstadt Sibiu – CSM Deva 1 – 0 (0 – 0)

Deva: Bădescu – Vasilescu, Plută, Dumbrăvean, Doboș – Săulescu (17 Marinca), Stelea (72 Branea), Țoiu, Bloj – Kayondo, Cuibari.

A marcat Paraschiv (88)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *