Fotbal Uncategorized

Răzvan Burleanu a participat la conferința organizată de AJF Hunedoara

        Răzvan Burleanu, președintele F R Fotbal a participat  la o consfătuire organizată la Deva cu tema ,,Planului strategic pentru dezvoltarea fotbalului hunedorean, 2022-2027” la care au participat reprezentanți ai autorităților județene și dinadministrația locală și județeană dar și membrii afiliați la AJF Hunedoara. Au fost prezenți în calitate de  invitați  o serie de conducători ai unor asociații  județene de fotbal din Sălaj, Bihor,Arad, Bistrița Năsăud, Alba, Vâlcea și Caraș-Severin.

        În cadrul acestui eveniment , a fost semnat „Acordul de parteneriat” dintre Instituția Prefectului – Județul Hunedoara și Asociația Județeană de Fotbal. Prefectul Călin Petru Marian și președintele AJF, Cristian Peterean, au parafat documentul care stipulează, printre altele, că:„Parteneriatul se bazează pe recunoaşterea intereselor comune în domeniile de competenţă, având ca scop dezvoltarea relaţiilor de cooperare între părţi. Părţile convin să coopereze în una sau mai multe din următoarele direcţii:

      Președintele FR Fotbal, Răzvan Burleanu   a avut și o serie de întâlniri  ocazionate de această vizită, la Consiliul Județean Hunedoara și la primăriile din Deva și Hunedoara unde  s-a întâlnit cu cei din conducerea acestor instituții.

         În urma alegerilor de la AJF Hunedoara, Cristian Petrean și-a păstrat funcția de Președinte al acestei asociații , el având în echipă pentru următorii patru ani pe Adrian Cristian Liga și Cristian Gîț vicepreședinți, Eduard Kovacs , Claudiu Ștefan, Ovidiu Ciolea și Cosmin Kandut membrii în Comitetul Executiv al AJF Hunedoara.

Avatar photo
Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *