Futsal

Începe UEFA Futsal Cup 2022

O nouă ediție a turneului final din cadrul UEFA Futsal Cup va debuta , ediție care se va desfășura în Olanda.Este pentru prima oară in istorie când la turneul final participa 16 echipe naționale. Din păcate, România nu a reușit sa se califice pentru a participa la turneul final.
Menționam ca în 2007 România a ajuns pentru prima oară la turneul final, turneu găzduit de Portugalia, în localitatea Porto. La acea vreme doar 8 echipe naționale aveau privilegiul de a lupta pentru titlul european.

Acum turneul final se va desfășura  în două localități olandeze. La Amsterdam , competiția este programată în Ziggo Dome Arena, o sală  imensă cu peste 10 mii de locuri, inaugurată în 2012 și unde se organizează  periodic  manifestări sportive și concerte  susținute de o serie de interpreți de top mondial..

Grupa a doua va evolua la Groningen în Martini Plaza , o sală cu peste 3900 de locuri pe scaune, în care sunt programate  în general competiții de tenis de câmp și de baschet. ESte sediul unde evoluează formația olandeză de baschet Doar.

Dorim să aducem pentru dvs.  mai multe informații de la acest eveniment în zilele următoare, cu o serie de corespondențe de la fața locului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *