Fotbal liga a III-a

CSM Deva s-a întărit în pauza de iarnă

Cinci nou veniți au fost prezenți alături de mai vechii componenți ai lotului la reunirea CSM Deva de luni dimineață. Dacă despre transferurile lui Alexandru Avramovici (30 de ani, atacant, fost la Voința Lupac) și Dragoș Săulescu (29 de ani, mijlocaș de bandă, Gilortul Tg. Cărbunești) v-am informat deja, să spunem că au mai semnat cu clubul devean Flavius Dumbrăvean (fundaș central, poate evolua și fundaș dreapta sau mijlocaș central, 26 de ani, Ceahlăul Piatra Neamț), Bogdan Cuibari (23 de ani, mijlocaș ofensiv sau vârf de atac, Jiul Petroșani) și Nicolae Popescu (21 de ani, stoper, Progresul Ezeriș). Au plecat Peter (contract reziliat după etapa a șasea), Bogdanovici (s-a înscris la școala de poliție) și Cristi Creciunesc (s-a dus din nou în Franța).

Au lipsit motivat de la reunire Iordache și Kayondo, care au susținut examenul pentru permisul de conducere auto. Referitor la atacantul ugandez, el și-a prelungit contractul cu CS Municipal pe o perioadă de un an și jumătate, vechiul contract expirând în vară. În aceste condiții Nanu, Gugu și Magyari au avut la dispoziție 23 de jucători, primul antrenament constând într-un program de acomodare la efort urmat de o scurtă repriză de joc cu mingea.

A intervenit o modificare și în programul jocurilor de verificare, în sensul că a apărut o „intermediară” cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu din Liga 2, miercuri, 26 ianuarie. Primul amical se dispută sâmbătă de la ora 11, pe sinteticul de la „Cetate”, în compania divizionarei secunde CSC Șelimbăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *