Fotbal liga a III-a

Pe un teren ca la Rovine…

… Jiul a revenit cu un punct prețios și continuă parcursul bun din a doua jumătate a sezonului. Trupa lui Moldovan a adunat 14 puncte în ultimele opt etape și se îndepărtează astfel pas cu pas de zona minată a clasamentului. Echipa fanion a Văii Jiului se află acum mai aproape de locul 5, în luptă cu Șimian și Ezeriș, decât de retrogradare.

Dacă la meciul de la Caransebeș cu Progresul Ezeriș, încheiat 0 – 0, au lipsit de la petroșăneni Farcaș și Cuibari, accidentați, gazdele au acuzat și ele probleme de efectiv, având pe foaia de joc doar patru rezerve. În asemenea condiții, egalul a convenit până la urmă ambelor formații, un calcul simplu arătând că un punct e mai bun decât nimic.

Sinteza meciului a făcut-o antrenorul Aurel Moldovan: „Am jucat pe un teren foarte rău. În prima repriză a fost tare de tot și denivelat, în repriza a doua a început ploaia și s-a înmuiat complet, a fost la extreme. Nu a fost un joc spectaculos, cu faze de poartă, nici nu avea cum să fie pe un asemenea teren și pe o asemenea vreme, a fost foarte frig, dar e bine că am obținut acest punct. Urmează pentru noi ultimul meci din acest an, acasă cu Lupac săptămâna viitoare.”

vineri, 26 noiembrie, stadion „Municipal” Caransebeș

Progresul Ezeriș – Jiul Petroșani 0 – 0

Progresul: Birăescu (46 Spânu) – Mărgan, Popescu, Dalea, Giurică – Dumitru, Derbac, Călin, Rotariu, Arjocan – Barbu. Antrenor Dorian Arbănaș

Jiul: Trașcă – Bădărău, Ionică, Torkos, Stoicoiu – Turcu (75 Bălăceanu), R. Sandu (57 Simoneac), Herci, Mazilu (75 Keszeg) – Caralicea (87 Irimia), Mărmăneanu (57 Cocină). Antrenor Aurel Moldovan

Arbitri: Rareș Moca (Cluj Napoca) – Alexandru Gherman, Marius Talpoș (ambii Timișoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *