Fotbal liga a III-a

Deva pierde la Reșița, dar rămâne cu șanse mari la locul 2

Cu multe absențe din 11-le standard – Brănescu, Doboș, Țoiu, Bloj, Sulea, pe lângă cea de lungă durată a lui Kelemen – Deva a cedat la Reșița în fața liderului seriei, scor 1 – 4.

Gazdele au deschis scorul după o acțiune prelungită de atac, cu o centrare de pe stânga a lui Drăghiceanu și o reluare a lui Mediop din opt metri, fază la care mingea a fost respinsă de Vasilescu după ce a trecut de linia porții, în opinia arbitrului.

Devenii au egalat imediat după pauză: Stelea îl găsește cu o pasă în adâncime pe Kayondo, acesta trece de un fundaș, intră în careu și înscrie simplu pe lângă portar. Reacția reșițenilor a fost promptă și după numai trei minute s-a făcut 2 – 1, după o bâlbăială în apărarea deveană și o minge ricoșată fericit la Munteanu, aflat nemarcat în marginea careului mic. Soarta meciului s-a scris practic după alte două minute, când angajat în careu la limita ofsaidului Drăghiceanu înscrie din 7 – 8 metri pentru 3 – 1. Scorul final l-a stabilit Jorza, cu șut pe jos din 16 metri după o centrare venită de pe dreapta.

„Am jucat aproape 60 de minute de la egal cu Reșița, chiar dacă ne—au lipsit șase titulari. Sulea a avut problema aceea mai veche cu accidentarea și am avut patru oameni la limită cu cartonașele, nu am vrut să risc o suspendare. Pentru noi meciul cel mai important este cel cu Pandurii, din etapa viitoare. Îi felicit pe băieții care au intrat pe teren la acest meci, unii dintre cei care au jucat mai puțin până acum în campionat, au făcut primele 60 de minute bune. Pe final am și căzut fizic, gazdele au făcut cinci schimbări, noi una singură, Iștoc l-a înlocuit pe Branea, accidentat. Am jucat la un moment dat cu Stelea al doilea vârf de atac, lângă Kayondo, pentru că nu am avut variante. Arbitrajul a fost golănesc, la 0 – 0 ne-a anulat un gol valabil a lui Stelea, la golul lor de 1 – 0 mingea nu a trecut de linia porții, iar la golul trei a fost ofsaid. Oricum nu mai contează, Reșița este o echipă organizată din toate punctele de vedere, ca lot, finaciar, își pregătesc revenirea în liga a doua. Noi suntem în grafic cu obiectivul propus, ne batem pentru locul 2 cu Lupac și Pandurii. Mai avem anul acesta două meciuri din care trebuie să scoatem minim patru puncte”, a spus la finalul partidei Ștefan Nanu.

sâmbătă, 20 noiembrie, ora 14, stadion „Mircea Chivu” Reșița

CSM ReșițaCS Municipal Deva 4 – 1 (1 – 0)

Reșița: Micu – Bărboianu, Sima, Avram, Munteanu – Vasluian, Cioinac, Jorza, Drăghiceanu – Mediop, Aboubacar. Antrenor Dan Alexa

Deva: Jianu – Bogdanovici, Plută, Iordache, Vasilescu – Cr. Creciunesc, Marinca, Stelea, Dobre, Branea (80 Iștoc) – Kayondo, Stelea. Antrenor Ștefan Nanu

Au marcat: Mediop (20), Munteanu (52), Drăghiceanu (54), Jorza (70), respectiv Kayondo (49)

Arbitri: Andrei Țiții (Șura Mică) – Emeric Tocai (Alma), Costel Prodan (Cisnădie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *