Fotbal liga a III-a

Puține emoții au fost la Hunedoara

Cu trei schimbări în primul 11 față de etapa trecută – au ieșit Moldovan, Iacob și Simon și au intrat Lefter, Vlad și Bedea – Hunedoara a întâlnit o grupare pe care o așteaptă depunctarea în zilele următoare (dacă nu rezolvă problema datoriilor către foști jucători). Oaspeții s-au prezentat cu probleme de efectiv, Fetița, Morar, Ciorgovean, Haj absentând din diverse motive. Cu toate acestea Unirea a rezistat mult mai bine decât în tur, ținând în șah o repriză întreagă liderul detașat al seriei.

După cum a început meciul, cu ocazia lui Bedea apărută încă din primul minut, părea că vom avea un alt galop de sănătate gen Sănătatea sau Academia (7 – 1, 6 – 1). Trei lovituri de cap ale lui Arnăutu au ocolit de puțin poarta oaspeților (min. 9, 14, 17), la fel ca și șutul lui Hergheligiu (min. 27). Cea mai mare ocazie a reprizei i-a aparținut însă lui Morariu, care a plecat din terenul propriu, a trecut de Garutti și Vlad, însă Lefter a intervenit cu o paradă senzațională la șutul din careu al atacantului albaiulian (min. 20). Portarul Bartok s-a remarcat și el la șutul lui Arnăutu din șase metri și la „foarfeca” spectaculoasă a lui Rodrigues de la 14 metri, din finalul reprizei.

Mogoș și Buș au prefațat deschiderea scorului, încă din startul părții secunde. Golul descătușării i-a aparținut lui Rodrigues. Acesta a reluat cu capul centrarea lui Mogoș, Bartok a respins, însă fundașul brazilian a urmărit faza și a trimis mingea în plasă. Două minute mai târziu Arnăutu a centrat în gura porții și Simon, intrat la pauză, a înscris pentru 2 – 0. Atacantul arădean putea realiza „dubla” cu un sfert de oră înainte de final, dar mingea deviată de el la centrarea lui Motta a lovit bara. Portarul Unirii a mai scos de la vinclu un șut al lui Buș și a păstrat scorul la proporții mai mult decât decente.

„A fost un joc pe care l-am dominat cap-coadă. Puteam să ne detașăm pe final, am avut multe ocazii în repriza secundă, dar eu sunt mulțumit de rezultat și de joc, în principal. Am avut și ceva probleme de lot, nu l-am putut folosi pe Iacob, răcit, Trășcan vine după o entorsă, a stat două săptămâni, dar ne-am descurcat. Este o victorie pe care o dedicăm președintelui clubului, Sorin Cimpoca, cel care astăzi își aniversează ziua de naștere”, a declarat Florin Maxim după meci.

sâmbătă, 20 noiembrie, ora 14, stadion „Michael Klein” Hunedoara

CS HunedoaraUnirea Alba Iulia 2 – 0 (0 – 0)

Hunedoara: Lefter – Vlad, Garutti, Rodrigues, Motta – Bedea (86 R. Cristian), Giura (46 Simon), Mogoș (78 Bradu), Buș (78 Trășcan) – Arnăutu (86 Dumitru), Hergheligiu. Antrenor Florin Maxim

Unirea: Bartok – Bârdea, Scrob, Giurgiu, Codrea, Mocanu – Pocol, Dehelean, Mâlnă, Tineiu (64 Bakcsi) – Morariu (75 Lupea). Antrenor Valentin Sinescu

Au marcat: Rodrigues (53), Simon (55)

Arbitri: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) – Vlăduț Gaspar, Andrei Sîncrăian (ambii Târgu Mureș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *