Fotbal liga a III-a

Aurul a remizat cu Voința după un joc spectaculos

Cu Vajda și Miclean reveniți în formula de start, Aurul a terminat la egalitate,1 – 1, partida de pe teren propriu cu Voința Lupac. Deși nou promovată în Liga 3, trupa lui Boșco Vișatovici este una din echipele „grele” ale seriei a șaptea, care după rezultatele din această etapă a urcat până pe locul 2.

Oaspeții au deschis scorul în min. 33, după un atac pe partea dreaptă și o centrare la care apărarea brădeană a ezitat în lanț, balonul s-a scurs prin careu până la bara a doua de unde Jinga l-a împins în poartă din doi metri. Avantajul de la pauză al cărășenilor a fost anulat de reușita superbă a gazdelor din min. 62: centrare de pe dreapta Danciu și de la opt metri Leaha a trimis balonul cu capul sub transversală, bară-gol. Nu s-a mai marcat până la final, deși ocazii au existat de ambele părți, astfel că Aurul și Voința au trebuit să se mulțumească fiecare cu câte un punct.

„Astăzi puteam să câștigăm, dar puteam să și pierdem până și punctul acesta. În repriza a doua s-a jucat pe contre, au avut ei două – trei ocazii clare, am avut și noi la fel. Încercăm să ne apropiem de echipele din fața noastră în clasament, orice punct contează. Urmează pentru noi meciul din deplasare cu Gilortul, unde o victorie ar fi necesară, trei puncte ar fi foarte importante pentru noi”, ne-a spus Mihai Leaha, antrenorul-jucător al Bradului și autorul golului egalizator de sâmbătă.

Aurul se află la cinci puncte de locul 8 (Viitorul Pandurii) și la patru de locul 9 (Gilortul), echipă cu care are meci direct în etapa următoare.

sâmbătă, 20 noiembrie, ora 14, stadion „Aurul” Brad

Aurul BradVoința Lupac 1 – 1 (0 – 1)

Aurul: Raț – Prejban, Şoit, Deak, Miclean – Leucian (70 Dărăban), Vajda, Leaha, Paşca (60 Jorza) – Tecsi (60 I. Filipaș), Danciu. Antrenor Ioan Petcu

Au marcat: Leaha (62), respectiv Jinga (33)

Arbitri: Mihail Lăstun (Râmnicu Vâlcea) – Zsolt Kopriva (Carei), Krisztian Toth (Petrești)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *