Fotbal liga a III-a

Reșița a rezolvat meciul cu Jiul în șapte minute

Cu numeroase absențe în efectiv – Farcaș, Torkoș, Cuibari, Teleru, Mărmăreanu, Tuță, toți accidentați – Jiul a evoluat mai mult decât onorabil o întreagă repriză pe terenul liderului. Nu doar că a jucat de la egal 45 de minute cu o echipă a Reșiței care domină categoric seria 7, dar a intrat la cabine cu un prețios 1 – 1. Din păcate raza de speranță pe care o aducea scorul de pe tabelă a fost anulată de eliminarea lui Cocină, autorul golului petroșănean, chiar la ultima fază înainte de pauză. „A luat primul galben pentru un fault la 40 de metri, iar al doilea pentru că a dat în minge după ce a fluierat arbitrului, nu a auzit fluierul”, a explicat Aurel Moldovan eliminarea jucătorului său.

Gazdele au deschis scorul repede, prin Jorza, cu un șut din interiorul careului. Peste numai patru minute Cocină a speculat o ieșire aiurea a lui Micu și neînțelegerea acestuia cu Breșneni și a trimis de la 30 de metri în poarta goală.

Din păcate jocul a arătat cu totul altfel la reluare. În zece oameni Jiul nu a reușit să reziste, astfel că în numai șapte minute reșițenii au punctat de trei ori. Mediop după o lovitură de colț (min. 47), Munteanu cu o reluare din apropiere (min. 50) și Jorza cu un șut de la 30 metri (min. 54) au marcat golurile unei victorii până la urmă așteptată și logică a unei formații lansate spre liga a doua.

„Prima repriză a fost OK, după aceea cu om în minus o repriză întreagă nu am reușit să rezistăm. Am avut mulți accidentați, acum l-am pierdut și pe Cocină, suspendat, nu știu ce va fi în continuare. Sâmbăta viitoare ne așteaptă un meci greu acasă cu Viitorul Târgu Jiu, trebuie să câștigăm. Ne-au ajutat și rezultatele înregistrate în etapa aceasta de contracandidatele noastre, astfel că ne-am păstrat locul din clasament”, a spus la finalul partidei Aurel Moldovan.

sâmbătă, 13 noiembrie, ora 14, stadion „Mircea Chivu” Reșița

CSM ReșițaJiul Petroșani 4 – 1 (1 – 1)

CSM Reșița: Micu – Rimovecz, Breșneni, Bărboianu, Munteanu – Vasluian, Cioinac, Drăghiceanu,  Jorza – Mediop, Velcotă. Antrenor Dan Alexa

Jiul: Trașcă – Stoicoiu, Ionică, Marin, Bădărău (88 Mazilu) – R. Sandu, Herci (80 Keszeg) – Turcu (88 Pau), Simoneac, Cocină (eliminat 44) – Caralicea (80 Irimia). Antrenor Aurel Moldovan

Au marcat: Jorza (8, 54), Mediop (47), Munteanu (50), respectiv Cocină (12)

Arbitri: Dragoș Lunca – Alin Revnic, Robert Mereș (toți Cluj Napoca)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *