Fotbal liga a III-a

Aurul, de la 3 – 0 la 0 – 3 într-o săptămână

Întâia victorie a Aurului din campionat, obținută sâmbăta trecută, nu a fost confirmată vineri la Caransebeș. După acel 3 – 0 acasă cu Viitorul Pandurii II a urmat înfrângerea la același scor în deplasarea cu Progresul Ezeriș.

Primul șoc pentru brădeni – de la care au absentat Vajda, Miclean și Lazăr – a venit chiar în startul partidei: Dalea a bătut înalt în careu o lovitură liberă de la 35 de metri lateral dreapta și Popescu a trimis cu capul din 8 metri o minge care l-a depășit pe Raț și a intrat în poartă chiar lângă bară. Cu meciul început practic de la 0 – 1, Aurul a ieșit mai mult la joc și și-a creat câteva situații favorabile. Cea mai mare am consemnat-o în min. 36, când la un corner bătut de Talpaș de pe dreapta Leaha a reluat cu capul, balonul a fost respins de pe linia porții de Birăescu până la Prejban, acesta a prelungit tot cu capul până la Tecsi, care a reluat din careul mic în portar. Totuși nu s-a mai marcat până la pauză, astfel că la cabine s-a intrat cu avantaj minim al echipei cărășene.

Jocul a continuat în aceeași notă și în partea secundă. Filipaș a irosit o ocazie rarisimă în min. 55, când a reluat peste poartă din opt metri centrarea lui Tecsi de pe stânga. Soarta partidei s-a scris practic la mijlocul reprizei a doua, când Raț a ieșit inoportun la 25 de metri și a degajat greșit până la Călin, care a trimis aproape de la mijlocul terenului în poarta goală. Trei minute mai târziu Tecsi putea reduce diferența, dar lovitura sa de cap la centrarea lui Leucian a trecut pe lângă bară. În min. 74 Filipaș a introdus balonul în plasă, însă s-a semnalizat ofsaid. Scorul final a fost stabilit în prelungiri, pe contraatac, când Mustețea a trimis în bară, balonul a revenit la Hrudei, iar acesta a marcat cu poarta goală.

sâmbătă, 13 noiembrie, ora 14, stadion „Municipal” Caransebeș

Progresul Ezeriș – Aurul Brad 3 – 0 (1 – 0)

Progresul: Birăescu – Mărgan, Popescu, Dalea, Giurică – Kawagoe, Derbac, Dumitru (61 Hrudei), Arjocan (61 Marius Musteța) – Călin (76 Marian Musteța), Rotariu (89 Barbu). Antrenor Dorian Arbănaș

Aurul: Raț – Leucian, Șoit, Deak, Prejban (74 R. Filipaș), Talpaș (85 Stănilă) – Pașca, Leaha, Tecsi (74 Dărăban), Danciu (46 Jorza) – I. Filipaș. Antrenor Ioan Petcu

Au marcat: N. Popescu (5), Călin (65), Hrudei (90+3)

Arbitri: Tudor Jurcă – Cristian Cășuț, Alina Mihoc (toți din Arad)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *