Fotbal liga a III-a

A zecea victorie pentru Hunedoara

Într-un meci de 1 solist, hunedorenii au „reușit” să își complice – din nou – existența: la prima acțiune a oaspeților Salcău a bătut bine o lovitură liberă și Paleoca a trimis mingea cu capul sub bară. Nu trecuseră nici două minute și scorul era 0 – 1, deja-vu pentru începuturile de partidă ale Hunedoarei.

Replica elevilor lui Maxim a venit însă imediat și după ce Hergheligiu și Motta au irosit o dublă ocazie în careul advers a venit egalarea, autor Mogoș, cu un șut frumos de la 25 de metri. Peste numai două minute Arnăutu, bine servit de Giura în 6 metri, a trimis peste poartă. A urmat o perioadă de joc cu gazdele în control, astfel că golul de 2 – 1 a venit logic. Motta l-a servit excelent pe Simon în careu și acesta a finalizat printre picioarele portarului. Aceasta a fost scorul pauzei, deși Budin și Buș i-au evidențiat pe cei doi portari.

Imediat după pauză tripleta Arnăutu – Hergheligiu – Buș a lucrat o fază care s-a încheiat cu o minge trimisă peste poartă. Lefter și-a justificat o dată în plus convocarea la Naționala U-17 în min. 55, când a scos senzațional din vinclu șutul expediat de Dioșan. Nu a fost 2 – 2, s-a făcut 3 – 1 patru minute mai târziu. Simon a schimbat postura de finalizator cu cea de pasator, l-a deschis cu o pasă în adâncime pe Mogoș și mijlocașul hunedorean a realizat „dubla” cu un șut din careu, de data aceasta. Onciu s-a opus golului 4 în fața lui Hergheligiu și în loc de un final liniștit au apărut emoții. Asta pentru că Garutti l-a faultat pe Paleoca în suprafața de pedeapsă și Florin Dan a transformat penaltyul acordat când mai era un sfert de oră din meci. Turda a început să atace în căutarea egalării, Dioșan și Saroși au apărut la finalizare însă scorul nu a mai putut fi modificat.

„Am întâlnit o echipă atletică, i-am văzut în două meciuri, mie chiar mi-au plăcut. Sunt o echipă arțăgoasă, cu talie, pun probleme la fazele fixe. Asta am discutat toată săptămâna și iată că în min. 2 ne-au dat gol din fază fixă. După aspectul jocului nu cred că se punea problema învingătoarei. La 3 – 1 le-am făcut cadou acel penalty, dar per ansamblu sunt mulțumit. Trășcan s-a accidentat joi la antrenament, singura opțiune pentru postul de fundaș stânga a fost Da Motta, ca jucător de picior stâng. A jucat bine, a dat și pasă de gol, și-a făcut treaba. Mă bucură că marcăm și de la distanță, Mogoș a mai avut asemenea tentative și înainte de golul marcat la Ungheni, a făcut-o și astăzi”, a declarat după meci Florin Maxim, antrenor neînvins de doi ani în liga a treia.

sâmbătă, 6 noiembrie, ora 14, stadion „Michael Klein”

CS Hunedoara – Sticla Arieșul Turda 3 – 2 (2 – 1)

Hunedoara: Lefter – Iacob (86 Dumitru), Garutti, Rodrigues, Motta – Simon (72 Vlad), Giura (72 Bradu), Mogoș (80 R. Cristian), Buș (80 Bedea) – Arnăutu, Hergheligiu. Antrenor Florin Maxim

Turda: Onciu – Chiș (79 Saroși), Cimpoeșu, Cordoș, Manu – Salcău, Budin (79 Pârv), Dioșan – Vereş (69 Goronea), Fl. Dan (79 Cobârzan), Paleoca. Antrenor Florin Pampea

Au marcat: Mogoș (7, 59), Simon (27), respectiv Paleoca (2), Fl. Dan (76 penalty)

Arbitri: Mihai Safta (Iordăcheanu) – Alexandru Chioibașu, Alin Ionică (ambii Ploiești)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *