Fotbal liga a III-a

A venit în sfârșit prima victorie pentru Aurul!

… și a fost una convingătoare, atât prin scor cât mai ales prin jocul prestat de brădeni. Cu Tecsi și Șoit recuperați după ce au absentat în etapa trecută cu Reșița, dar fără Vajda, Lazăr sau Danciu în 11-le de start, Aurul s-a impus cu 3 – 0 în fața celor de la Viitorul Pandurii.

Cu Deak urcat în linia de mijloc în absența lui Vajda și cu Talpaș prima oară titular în acest campionat, Bradul a revenit la un 4 – 4 – 2 clasic, cu Jorza trimis în avanposturi alături de Tecsi.

Tânărul atacant adus în această vară de la Becicherecu a irosit o uriașă ocazie în min. 14, când a scăpat singur pe contraatac de la mijlocul terenului, însă șutul său din marginea careului a fost deviat de portar în bară. A fost totuși 1 – 0 la pauză, la o fază purtată de Leaha pe partea stângă și încheiată cu o centrare pentru Tecsi, care a înscris din marginea careului mic.

La opt minute de la reluare Talpaș a adus liniștea în tabăra gazdelor, la capătul unei faze în care a pus calm latul la o minge întoarsă la 7 – 8 metri de poartă de Pașca, după o pătrundere pe partea stângă. După alte câteva ratări ale Aurului, Ionuț Filipaș a stabilit scorul final în prelungiri, cu un șut din marginea careului la capătul unui alt contraatac bine construit.

„Am făcut cel mai bun joc de până acum. Pe lângă cele trei goluri marcate am mai avut alte trei ocazii singur cu portarul, Jorza în prima repriză și Raul Filipaș pe final, la el s-a văzut lipsa de experiență, e încă un copil. A venit prima victorie, sunt trei puncte importante, cu care ne-am apropiat în clasament de echipele din fața noastră. Etapa viitoare jucăm la Ezeriș un meci la fel de important, sperăm să continuăm să aducem puncte”, a spus Ioan Petcu la terminarea partidei.

sâmbătă, 6 noiembrie, ora 14, stadion „Aurul”

Aurul Brad – Viitorul Târgu Jiu II 3 – 0 (1 – 0)

Aurul: Raț – Leucian, Șoit, Prejban, Miclean (80 Iga) – Pașca, Leaha, Deak (75 Stănilă), Talpaș (60 I. Filipaș) – Jorza (75 R. Filipaș), Tecsi (75 Dărăban). Antrenor Ioan Petcu

Au marcat: Tecsi (23), Talpaș (53), I. Filipaș (90+2)

Arbitri: Dan Buzărnescu (Craiova) – George Urs, Florentin Andrei (ambii Oradea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *