Fotbal liga a III-a

Jiul întrerupe seria rezultatelor pozitive

Neînvinși ultimele trei etape, în care au înregistrat două victorii și un egal, băieții de la Jiul s-au înclinat sâmbătă la Petroșani în fața Viitorului Șimian. Oaspeții s-au impus cu 1 – 0 și au stopat – cel puțin pe moment – ascensiunea echipei lui Moldovan, care a coborât iarăși pe locul 9. Unicul gol a fost marcat de Gelu Velici, omul care duce practic în spate întreg compartimentul ofensiv al mehedințenilor.

„Am dominat meciul, am dus mai mereu balonul până în 16 metri, dar lipsa de calitate la finalizare ne-a costat. Ei au dat golul dintr-o jumătate de ocazie, practic la o degajare din terenul propriu, o minge trimisă în diagonală la care fundașul stânga a ezitat să dea cu capul, mingea a căzut și Velici a lovit-o din prima, s-a dus pe colțul scurt și l-a surprins pe portar. Noi am avut o bară în min. 50 prin Cocină, din șase metri cu poarta goală, dacă marcam atunci cred că îi și băteam, întorceam rezultatul. În rest nu pot să spun că am avut ocazii foarte clare, ei s-au apărat tot meciul. Urmează pentru noi jocurile cu Deva și Reșița, vă dați seama ce ne așteaptă. Torkos a luat roșu în min. 85 de la același arbitru (n. red.: Claudiu Filip din Craiova) care l-a eliminat și pe Herci cu Viitorul II. Noi nu mai avem nici o eliminare în afară de acestea două, doar el ne-a dat cartonașe roșii în tot campionatul. Plus că nu se poate, este inadmisibil ca un arbitru să le spună jucătorilor <tăceți din gură că sunteți praf, nu aveți nici o treabă cu fotbalul!>”, ne-a declarat după meci Aurel Moldovan, antrenorul principal al petroșănenilor.

sâmbătă, 30 octombrie, ora 15, stadion „Petre Libardi”

Jiul Petroșani Viitorul Șimian 0 – 1 (0 – 1)

Jiul: Farcaș – Bădărău, Ionică, Torkos (eliminat 85), Keszeg (46 Marin, 80 Tuță) – Turcu, R. Sandu, Simoneac (80 Herci), Cocină – Petrescu (80 Mazilu), Teleru (55 Selaje). Antrenor Aurel Moldovan

A marcat: Velici (35)

Arbitri: Claudiu Filip (Craiova) – Mădălin Bulgărașu (Timișoara), Marian Costache (Râmnicu Vâlcea)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *