Fotbal liga a III-a

Aurul nu a reușit minunea la Reșița

Puține spre deloc erau șansele acordate Aurului să scoată ceva din această partidă disputată pe terenul Reșiței. Când se întâlnesc două echipe dintre care una e croită pentru promovare și lider neînvins în serie, iar alta fără victorie în campionat și cu jucători care au servicii și lucrează toată săptămâna, deznodământul posibil este unul singur, oricât ar fi mingea de rotundă. După nici un sfert de oră gazdele aveau deja 2 – 0, poate și dorind să evite emoțiile din meciul tur de la Brad, când au tremurat 80 de minute până să deschidă scorul. De data aceasta diferența nu a mai făcut-o Mediop – deși a marcat și el – ci Aboubacar, autor al unui hat-trick.

Ce au spus după meci antrenorii:

Dan Alexa: „A fost o victorie clară, m-a mulțumit și jocul echipei mele. Am avut ritm, am fost clar echipa care a controlat jocul din minutul 1 și până în minutul 90. M-a bucurat evoluția tuturor jucătorilor și cei care au intrat pe parcursul meciului au evoluat bine. Ne așteaptă o perioadă cu trei jocuri grele, la Șimian, cu Petroșani și cu Deva acasă. Ultima este una dintre contracandidatele noastre, iar Șimianul este o echipă care s-a întărit. Trebuie să rămânem modești și să păstrăm aceeași ritm ca în acest joc.”

Ioan Petcu: „Din nou ne-am confruntat cu probleme de lot și la acest meci. Ne-au lipsit jucători cu experiență ca Tecsi, Șoit, Lup, iar alții au fost bolnavi, cu diverse răceli de sezon. Suntem în continuare într-o situație grea și ne așteaptă un program dificil în continuare. Sper ca până etapa viitoare, la partida de acasă cu Viitorul Pandurii, să ne recuperăm jucătorii și să putem alinia cea mai bună formulă de echipă.”

vineri, 29 octombrie, ora 15, stadion „Mircea Chivu” Reșița

CSM Reșița – Aurul Brad 4 – 0 (3 – 0)

Au marcat: Aboubacar (6, 13, 71), Mediop (57)

Reșița: Micu – Rimovecz, Avram, Bărboianu (61 Breșneni) – Vasluian (70 Sima), Cioinac, Jorza (76 Fota), Drăghiceanu), Munteanu – Mediop (70 Cristea), Aboubacar (76 Ciubotariu). Antrenor Dan Alexa

Aurul: Raț – Leucian (73 Iga), Lazăr, Deak, Prejban, Miclean – Rusu (46 Pașca), Leaha, Vajda (46 Stănilă), Danciu (70 R. Filipaș) – I. Filipaş (70 Dărăban). Antrenor Ioan Petcu

Arbitri: Adelin Pavel (Osica de Jos) – Gică Albulescu (Turburea), Alexandru Gherman (Timișoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *