Fotbal liga a III-a

Aurul pierde la Brad și cu Șimian

Brădenii și-au îngreunat și mai mult situația din clasament după eșecul de sâmbătă de pe teren propriu, 0 – 1 cu Viitorul Șimian. Din nou gazdele au avut probleme mai mari cu arbitrajul decât cu adversarul, ei solicitând în câteva rânduri lovituri de la 11 metri. Într-un interval de numai un minut Tecsi s-a aflat de două ori în această postură (min. 20 și 21), dar de fiecare dată arbitra Iuliana Demetrescu din Râmnicu Vâlcea nu a acordat nimic. După un șut din unghi a lui Leucian în portar (min. 40) a venit în fine un penalty, dar pentru oaspeți. Bara transversală s-a opus golului, astfel că la pauză s-a intrat cu scor alb.

În partea secundă Aurul a avut o mare ratare (min. 64), o altă fază suspectă de penalty (min. 69), însă cei care au dat lovitura au fost mehedințenii. O pasă lungă pe contraatac l-a găsit pe Velici în marginea careului și acesta a înscris pentru 0 – 1 în min. 72. Au mai fost două ocazii ale Bradului cu șuturi în portar (min. 74 și 80), precum și o altă situație litigioasă, cu un balon trimis în careu de Filipaș la care s-a cerut henț cu un sfert de oră înainte de final. Prelungirile l-au găsit și pe portarul Raț urcat în careu la o lovitură liberă, dar scorul nu a mai putut fi schimbat.

Foarte supărat a fost după meci Mihai Leaha, antrenorul-jucător al Bradului. „În prima repriză am avut două faze de penalty, la prima i-a dat galben lui Tecsi pentru simulare, la a doua a fost contact clar tot la Tecsi, nu a dat nimic. În schimb lor la prima cădere în careu le-a pus-o pe var, jucătorul lor a dat în minge, apoi s-a ciocnit de mine. În repriza a doua ne-a umplut de galbene, lui Lup i-a dat al doilea galben și l-a eliminat în minutul 70. În plus tot meciul domnișoara arbitru ne-a vorbit cu mare superioritate, a avut o atitudine în ultimul hal. Am tăcut până acum, nu am spus nimic, dar nu se mai poate așa. Suntem o echipă mică, dar e munca noastră în joc până la urmă. Acum, după acest arbitraj, la meciul de la Petroșani ne vor lipsi trei oameni de bază: Lup pentru cartonașul roșu, Tecsi pentru cumul de galbene, la fel și Vajda, care a primit galben de la arbitră când i-a spus să bată mai repede o lovitură liberă”, ne-a declarat la cald Leaha.

sâmbătă, 16 octombrie, ora 15, stadion „Aurul” Brad 

Aurul Brad – Viitorul Șimian 0 – 1 (0 – 0)

Aurul: Raț – Lup, Șoit, Prejban, Miclean – Leucian (Lazăr), Vajda, Leaha, Pașca (Jorza) – Danciu, Tecsi (I. Filipaș). Antrenor Ioan Petcu

A marcat: Velici (72)

Arbitri: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) – Gică Albulescu (Turburea), Ramona Udrea (Târgu Jiu)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *