Fotbal liga a III-a

Aurul a preluat „lanterna” de la Gilortul după înfrângerea din meciul direct

Foamea de puncte este cuvântul de ordine atunci când se întâlnesc ultimele două clasate din indiferent ce campionat, de orice nivel valoric. A fost și cazul meciului de la Brad dintre Aurul și Gilortul, în care ambele echipe au căutat victoria. În prima parte s-a jucat pe contre și chiar dacă nu s-a marcat au existat destule ocazii la cele două porți. Golurile au venit după pauză, când istoria întâlnirii s-a scris într-un interval de numai două minute. Mai întâi a deschis scorul Almăjanu, bine găsit de pasa lui Avrămescu, apoi Dănăricu l-a majorat, speculând slăbiciunea zonei centrale din defensiva brădeană. Filip l-a învins pentru a treia oară pe Raț, revenit în poarta Aurului, la capătul unui șut-centrare al lui Almăjanu. Tecsi a redus diferența pe final, dintr-un penalty transformat cu un șut plasat în stânga portarului.

„În prima repriză am avut trei ocazii mari de gol în situații de singur cu portarul, le-am ratat pe toate. Au avut și ei una, tot în prima repriză, iar în repriza secundă ne-au dat două goluri în două minute. Acolo s-a rupt jocul, nu am mai putut să revenim. Din nou a trebuit să facem improvizații în centrul apărării, dacă la Lupac am jucat cu Iga, Tecsi și Prejban, acum i-am folosit pe Lup și Tecsi stoperi. Avem și o situație specială în lot, ne lipsesc trei fundași centrali, doi accidentați și Șoit, care s-a căsătorit și e plecat în voiaj de nuntă. Ne așteaptă etapa viitoare o deplasare la Pandurii, un alt meci foarte greu”, ne-a declarat după joc Mihai Leaha, antrenorul-jucător al brădenilor.

sâmbătă, 25 septembrie, stadion „Aurul” Brad

Aurul Brad – Gilortul Târgu Cărbunești 1 – 3 (0 – 0)

Aurul: Raț – Leucian, Lup, Tecsi, Miclean – Paşca, Vajda (80 Cristea), Leaha, Danciu – Dărăban (65 I. Filipaș), Jorza (65 Ursu). Antrenori Ioan Petcu, Mihai Leaha

Rezerve: Jurca – Iga, Lazăr, Talpaș, Rusu, Stănilă.

Gilortul: Beaujeon – Cuțitoiu, Istudor, Gheorghe, Miroiu – Oprișa, Avrămescu – Almăjanu, Dănăricu, Stegaru – Filip. Antrenor Mihai Dinu.

Rezerve: Voinea – Dolcescu, Bucur, Lazăr, Gîlcescu, Safta, Chirică.

Au marcat: Tecsi (78 penalty), respectiv Almăjanu (56), Dănăricu (57), Filip (70)

Arbitri: Csaba Papp (Luduș) – Alexandru Cozma (Târgu Mureș), Radu Moldovan (Sâncraiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *