Fotbal liga a III-a

Deva s-a întors fără puncte de la Târgu Jiu

Nici în cel de-al doilea derby consecutiv din seria 7 Deva nu a reușit să obțină ceva în fața unei retrogradate din liga secundă. După eșecul cu Reșița din etapa trecută, CSM a cedat la Târgu Jiu în fața Pandurilor, scor 0 – 1. Golul care avea să fie unicul al partidei a venit relativ repede, după un sfert de oră de joc, la o neatenție în defensiva oaspeților. A fost o lovitură liberă pentru gazde, balonul a lovit bara și a ricoșat înapoi în teren, de unde Suently a profitat de indecizia stoperilor deveni și a reluat în poartă.

„Sunt mulțumit de joc, de atitudine, am jucat din minutul 1 până în minutul 90. Ne-au felicitat și cei de la Pandurii după meci, ne-au lăudat ce echipă bună avem. Din păcate am rămas doar cu felicitările, nu și cu punctele. Am luat golul pe o nesincronizare a fundașilor centrali, nu au urmărit balonul revenit din bară. Sunt însă foarte tineri cei din zona centrală a apărării, Dobre, Plută, Iordache, portarul Bădescu, învață din greșeli. Noi ne-am creat o mulțime de ocazii, însă nu am reușit să înscriem. În minutul 10 Vasilescu a scăpat singur cu portarul, dar a tras pe lângă poartă, tot el în repriza a doua putea marca însă portarul a avut o intervenție incredibilă, cu o mână. A fost dealtfel meciul portarului lor, a scos tot. În repriza a doua ei nu au ajuns la poartă. Păcat, puteam pleca acasă cu puncte. Ne lipsește în continuare Kayondo din atac, jucăm cu un singur vârf de meserie, Sulea. Și astăzi am improvizat în față, mai întâi cu Peter, apoi l-am trecut pe Bloj vârf. Oricum suntem în grafic pentru atingerea obiectivului, un loc în play-off, între primele patru. Ne batem pentru asta cu ceilalți care sunt sub noi în clasament, nu cu Pandurii și Reșița, deși puteam scoate puncte din cele două jocuri cu ele. Avem o echipă cu jucători tineri, au nevoie să acumuleze experiență și mai e de lucrat la omogenitate. Urmează în etapa viitoare meciul cu Viitorul Pandurii, trebuie să câștigăm, să luăm cele trei puncte”, ne-a declarat la cald Ștefan Nanu, antrenorul Devei.

vineri, 24 septembrie, stadion „Municipal” Târgu Jiu:

Pandurii Lignitul Târgu Jiu – CS Municipal Deva 1 – 0 (1 – 0)

Deva: Bădescu – Kelemen, Dobre, Iordache, Doboș – Bloj, Țoiu, Stelea (70 Marinca), Vasilescu – Peter, Sulea. Antrenor Ștefan Nanu

A marcat Suently (17)

Arbitri: Mihai Motan (Târgoviște) – Cristian Ilinca, Daniela Constantinescu (ambii Craiova)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *