Fotbal liga a III-a

Jiul a fost „întors” după pauză din drumul spre victorie

Un penalty din care gazdele au egalat după o oră de joc și un gol venit pe final au decis soarta unei partide pe care petroșănenii o aveau la un moment dat la îndemână. În cele din urmă Viitorul Pandurii II s-a impus cu 2 – 1 și Jiul a rămas cu un singur punct după primele patru etape. Meciul disputat vineri la Bumbești a început cum nu se putea mai bine pentru Jiul. La fel ca și în deplasarea de la Șimian, trupa lui Moldovan a condus cu 1 – 0, tot Cocină fiind autorul golului. Ce a urmat ne-a povestit antrenorul echipei din Petroșani.

„Nici nu pot să spun că a fost o greșeală de arbitraj, ci un penalty care nu se dădea niciodată. Jucătorul lor a căzut în careu și arbitrul abia aștepta să fluiere. Tot meciul arbitrajul a fost cu gazdele. Noi am avut la final un penalty neacordat la Herci în minutul 90, un fault clar în careu. În schimb i-a dat galben pentru simulare și apoi imediat roșu și l-a eliminat. Chiar și așa trebuia să câștigăm. Nu am repetat însă jocul bun făcut cu Deva, dacă jucam la fel îi băteam sigur. Am dominat, dar numai până la 16 metri, nu am reușit să mai înscriem. Nu a fost să fie prima victorie, rămânem cu un singur punct. Vă dați seama ce presiune a fost pe băieți și este în continuare. Urmează meciul de acasă cu Ezeriș, va fi greu, mai ales că acum va lipsi și Herci”, ne-a declarat Aurel Moldovan imediat după joc.

vineri, 17 septembrie, stadion „Aurel Țicleanu” Bumbești Jiu

Viitorul Pandurii Târgu Jiu II – Jiul Petroșani 2 – 1 (0 – 1)

Jiul: Farcaș – Bădărău, Ionică, Torkos, Caralicea (70 Peleru) – Pau, R. Sandu, Herci (eliminat 90), Petrescu (68 Mazilu) – Cocină, Cuibari. Antrenor Aurel Moldovan

Au marcat: Măicăneanu (59 penalty), Laurențiu Popescu (82), respectiv Cocină (5)

Arbitri: Claudiu Filip (Craiova) – Cristian Buzzi (Oțelu Roșu), Roberto Svatsinka (Reșița)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *