Fotbal liga a III-a

Maxim își înfruntă fosta echipă în Cupă

Marți, de la ora 16.30, CS Hunedoara primește pe „Michael Klein” vizita divizionarei secunde CS Comunal Şelimbăr, într-un meci contând pentru turul 4 al Cupei României. Adversarul este nimeni altcineva decât echipa pe care actualul antrenor al Hunedoarei, Florin Maxim, a promovat-o în Liga 2 după o campanie triumfală în sezonul trecut.

Pentru a ajunge în această fază a competiției, Șelimbăr a eliminat pe Metalurgistul Cugir (2 – 1) și pe Voința Stremț (4 – 0). Hunedoara a trecut pe rând de Aurul Brad (5 – 4), CSM Deva (0 – 0, 5 – 3 la lovituri de departajare) și Jiul Petroșani (5 – 0).

Ultimul joc oficial al oaspeților datează din 28 august, când au învins în etapa 5 de campionat pe Dunărea Călărași. A fost 1 – 0, gol Ciocâlteu în minutul 75, meci jucat la Avrig. Antrenorul Eugen Beza a trimis pe teren pentru Șelimbăr următorii jucători: Gal – Biatoumoussoka, Vodă (74 Roșu), Crișan, Tătar, Curtean (64 Ciocâlteu), Boboc, Monea, Neacșa, Luca, Goh (74 Cîrstean). Rezerve: Vâtcă – Antone, Criștiu, Suciu, Natea, Vișa.

Partida de la Hunedoara va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Claudiu Gaitin (Timișoara) la centru, Claudiu Giorgiu (Cluj) și Patrik Sandu (Timișoara) asistenți.

Iată programul complet din Cupa României, turul 4:

marți, 7 septembrie, ora 16.30

CS Hunedoara – CS Comunal Şelimbăr
Şomuz Fălticeni – Aerostar Bacău
Şoimii Lipova – Politehnica Timişoara
AFC Odorheiu Secuiesc – FC Hermannstadt
ACSO Filiaşi – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

miercuri, 8 septembrie, ora 16.30  

Unirea Dej – Minaur Baia Mare
CA Oradea – Universitatea Cluj
Huşana Huşi – Politehnica Iaşi
CSM Reşiţa – Ripensia Timişoara
SR Brașov – FK Csikszereda
Unirea Bascov – CSM Slatina
CS Tunari – Concordia Chiajna
Dacia Unirea Brăila – Petrolul Ploiești

Recolta Gheorghe Doja – FC Buzău

CS Năvodari – Unirea Slobozia
Dunărea Călăraşi – Astra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.