Fotbal liga a III-a

Primul punct pentru Aurul de la revenirea în Liga 3

Fără directorul tehnic Ioan Petcu, prezent la Hunedoara la Centenarul Corvinul (unde a și jucat în meciul dintre „generațiile de aur” ale Corvinului și României), Aurul Brad a obținut un egal prețios în deplasarea din etapa a doua. A fost 0 – 0 cu echipa secundă a celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în partida disputată pe stadionul „Cristinel Răducanu” din Târgu Cărbunești.

„Am obținut astăzi un punct prețios, un punct foarte muncit. Cei de la Pandurii ne-au dominat, au avut din câte am înțeles și câțiva jucători de la prima echipă, care este în pauză la Liga 2, s-a văzut diferența. Au avut în prima repriză și un penalty extrem de ușor acordat, însă Raț a apărat și ne-a ținut în meci, cum se spune. Culmea e că în minutul 90 puteam înscrie noi, Jorza a scăpat singur cu portarul, ca în etapa trecută, dar a ratat. Următorul adversar este Progresul Ezeriș, i-am urmărit în partida de Cupă cu Reșița (n. red.: 2 – 3 după prelungiri). Sunt o echipă tânără, bine organizată, sperăm însă să obținem în fața lor prima victorie din campionat sâmbăta viitoare, la Brad”, ne-a declarat imediat după meci Mihai Leaha, antrenorul principal al Aurului Brad.

Viitorul Târgu Jiu II – Aurul Brad 0 – 0

Aurul: Raț – Lazăr (46 Leucean), Lup, Șoit, Miclean – Pașca (70 Jorza), Leaha, Vajda, Ursu (46 Prejban) – Tecsi (80 Dărăban), Danciu. Antrenor Mihai Leaha

Arbitri: Ionela Peșu (Craiova) – Răzvan Nistoran, Roberto Svatsinka (ambii Reșița)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *