Fotbal liga a III-a

Jiul a revenit cu un punct de la Drobeta

Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin a găzduit partida de debut a Jiului în noua ediție de campionat. Adversara sa a fost Viitorul Șimian, nou promovata pe care o mai întâlnise și în luna iulie, într-un amical disputat la Petroșani. Mehedințenii se impuseseră atunci cu 3 – 1, însă noul antrenor Aurel Moldovan se afla în plin proces de selecție, avându-i pe teren pe Bolojan, Sorea sau Chirițoiu, nume care nu se mai regăsesc în echipa actuală.

În campionat lucrurile au stat altfel. A fost 2 – 2 după un meci cu multe evenimente, în care ambele formații au trecut, pe rând, pe lângă victorie.

„Am dominat prima repriză, când am și înscris prin Cocină și am intrat în avantaj la pauză. În repriza a doua echipa gazdă a ieșit la joc, era și nevoită să o facă. Am luat două goluri pe final, dar am reușit să egalăm în prelungiri prin Selaje, un junior născut în 2002. Până la urmă cred că este un scor echitabil. Putem spune și că am pierdut două puncte, dar și că am câștigat unul. La 2 – 1 Farcaș a scos un șut imparabil și ne-a ținut în joc, dar și noi în prima repriză puteam conduce cu 2 – 0, la ocazia mare a lui Cuibari. La faza de la golul doi al lor se putea acorda și fault la portar: Farcaș a prins mingea, a vrut să degajeze, iar jucătorul lor a întins piciorul în față și l-a blocat, mingea a ricoșat în poartă. În fine, arbitrul ne-a acordat și opt cartonașe galbene, deși nu a fost un joc dur, suntem totuși la fotbal, unde există contacte! Aveam nevoie de un rezultat bun, urmează etapa viitoare un alt meci greu, tot în deplasare, cu Deva”, ne-a declarat Aurel Moldovan, antrenorul Jiului.

Viitorul Șimian – Jiul Petroșani 2 – 2 (0 – 1)

Jiul: Farcaș – Ionică, Torkos, Marin, Keszeg – Bălăceanu, R. Sandu (70 Petrescu), Herci (60 Bădărău), Selaje – Cocină (65 Mazilu), Cuibari (65 Mărmăneanu). Antrenor Aurel Moldovan

Au marcat: Sărăcin (75), Passi (80), respectiv Cocină (32), Selaje (90+2)

Arbitri: Mihai Motan (Târgoviște) – Cristian Ilinca (Craiova), Daniel Vlase (Galați)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *