Fotbal liga a III-a

Deva a pornit cu dreptul în campionat

Deplasarea de la Lupac se anunța din start mai dificilă pentru deveni decât se presupune în general a fi o partidă cu o nou promovată. Pe de o parte gazdele s-au întărit considerabil în această vară cu jucători aduși de la Reșița, pe de alta oaspeții i-au avut pe Kayondo și Patrick Peter accidentați, iar Roncea a plecat la muncă în Germania cu nici o săptămână înainte de începerea campionatului. Până la urmă Kayondo a putut fi totuși recuperat și a făcut pereche în atac cu Sulea. În banda dreaptă deveană a fost mutat Bloj, care a mai evoluat pe acest post, iar pe stânga a fost titularizat Vasilescu. Devenii au deschis scorul aproape de mijlocul primei reprize prin lovitura de cap a lui Iordache și l-au majorat la puțin timp de la reluare prin Țoiu. Căpitanul Doboș a stabilit rezultatul final, 3 – 0 pentru Deva, transformând un penalty pe finalul partidei.

„Felicit întreaga echipă pentru atitudine și pentru joc. Important este că acești copii au arătat caracter, sunt mulțumit de ei. La fel au făcut și în meciurile de pregătire din această vară, în fața unor echipe bune, Oradea, Hunedoara, Reșița. Obiectivul meu personal pentru acest sezon, am mai spus-o, este accederea în play-off, în primele patru locuri. În timp, în următorii doi ani, cu această echipă s-ar putea ataca promovarea. Deocamdată în etapa următoare avem meci cu Jiul, încă nu știm unde vom juca, la Orăștie sau la Brad. Varianta Simeria a căzut, nu mai e de actualitate”, a spus Ștefan Nanu la cald, imediat după victoria de la Lupac.

Voința Lupac – CSM Deva 0 – 3 (0 – 1)

Deva: Bădescu – Kelemen, Plută, Iordache (86 Dobre), Doboș – Bloj, Țoiu, Stelea, Vasilescu – Kayondo (86 Izele), Sulea. Antrenor Ștefan Nanu

Au marcat: Iordache (20), Țoiu (53), Doboș (88 penalty)

Arbitri: Claudiu Filip (Craiova) – Doru Zamfir (Slatina), Ionel Albulescu (Turburea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *