Cupa Alpa Deva   1
Tenis de câmp

Cupa Alpa Deva  

 

         La Deva s-au desfășurat în organizarea CS Tenis Club ALPA  din municipiu întrecerile unei noi ediții competiției dotate Cupa Alpa concurs trecut în calendarul Federației Romana de Tenis.

        Au participat 43 de sportivi reprezentând 10 cluburi din țară, înscriși la patru categorii de vârstă . În urma desfășurării partidelor din program la categoria 10 ani fete câștigătoare a fost Monica Iliescu (Craiova) urmată de  Thea Bobora (Siderurgica Hunedoara) și Maia Marta (CS ALPA Deva) iar la băieți locul I a fost adjudecat de David Chiorean  (TC Sun  Alba Iulia) urmat de Darius Petrice (Helios Timișoara) și de Rareș  Braicu(Cristal Hunedoara).

       Foarte disputate au fost și meciurile de la categiria 12 ani. La fete a câștigat locul I Brândușa Dumitru  (TC Sun Alba Iulia urmată de Andreea Radu (CS Fun Timișoara) și Ariana Scafariu (CSS Petroșani). La băieâi pe primul loc s-a situat Patrick Cîrstina  (TC As Pitești) urmat de David Rusu  și de Noah Andress (ambii legitimați la Dyadora Timișoara)

      Menționăm că de la clubul gazdă Tenis Club ALPA au participat la întreceri Lavinia Duma , Anisia Lazăr, Maya Crișan ,Anamaria  Năstase ,Sebastian  Dimu  și Maia Marta, cea care a și urcat pe podium la categoria  participanți pînă la 10 ani.

      Organizatorii și antrenorul Alin Lazăr au primit aprecieri din partea tuturor participanților , prentru buna organizare a a cestui turneu .

Nicolae Gavrea
Jurnalist sportiv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *