Fotbal liga a III-a

Victorii pentru Aurul și Jiul în ultimele amicale

Cum CS Hunedoara și CSM Deva și-au anulat amicalele cu CSM Reșița, respectiv CSC Ghiroda și Giarmata Vii, doar Aurul și Jiul au jucat la sfârșitul acestei săptămâni.

Vineri, Aurul a învins la Brad fosta colegă de eșalon Șoimul Băița cu 5 – 0. Golurile brădenilor au fost marcate de Tecsi – trei, Ionuț Filipaș și Leucean. Pentru trupa lui Petcu, Leaha și Miclean urmează sâmbăta viitoare „întâlnirea de gradul trei” din prima etapă de campionat cu CSM Reșița, marea favorită a seriei, pe teren propriu.

Sâmbătă, Jiul s-a distrat la Petroșani cu formația din Jupânești (județul Gorj). A fost un galop de sănătate, 15 – 1, la un asemenea scor pierzându-se șirul marcatorilor. Cu alte cuvinte, numai cine nu a vrut nu a înscris de la Jiul… Aurel Moldovan a rulat două formule diferite de echipă, în pregătirea meciului de marți din Cupa României cu CS Hunedoara. În prima repriză au evoluat Trașcă – Bălăceanu, Torkos, Marin, Caralicea – Simoneac, Mărmăneanu – Mazilu, Petrescu, Drândă – Berescu. În repriza a doua au intrat Farcaș – Turcu, Irimia, R. Sandu, Keszeg – Bădărău, Herci, Cocină, Selaje – Cuibari, Tuță, au mai jucat Lovas și Pătru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *